Girona

Stuani ja és a casa

Alta mèdica. El davanter va abandonar ahir l’Hospital General de Catalunya i la previsió és que dimecres ja treballi amb el grup

En una acció on el Girona va reclamar un doble penal sobre Granell i Stuani, l’uruguaià se’n va endur la pitjor part. Va rebre un fort cop al cap entre Castellano i Lizoain i va acabar commocionat. Va aguantar a la gespa fins al descans, però ja no va sortir en la segona part. Encara grogui, els serveis mèdics van decidir traslladar-lo a l’Hospital General de Catalunya perquè li fessin les proves pertinents. Stuani va passar la nit en observació a l’hospital, a Sant Cugat, fins que ahir a la tarda va ser donat d’alta i va poder anar cap a casa. Totes les proves que se li van fer (un TAC i una revisió neurològica) van sortir bé i no van revelar cap lesió. Stuani no participarà avui en l’entrenament de l’equip, però quan es reintegri a la feina ja ho farà al cent per cent i amb el grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)