Girona

Kayode hi hauria de ser

Retorn. El Girona espera la presència del davanter nigerià en la doble sessió d’entrenament d’avui, a Riudarenes al matí i a Montilivi a la tarda

Desaparegut entre la paperassa i la burocràcia de Nigèria, tot indica que el serial Kayode s’haurà acabat i que el davanter estarà present a la doble sessió que Machín dirigirà avui, al matí a Riudarenes i a la tarda a Montilivi. Una altra cosa és que les explicacions del nigerià siguin convincents després d’un episodi que s’ha allargat molt i que no ha agradat gaire al club. Kayode ja no va ser a València ni tampoc contra Las Palmas. Si el punta ja no estava content amb els minuts que li donava Machín, el trio de gols d’Olunga contra els canaris fa que possiblement el kenyà li passi ara al davant. El futbolista, que juga al Girona després que el City pagués una bona picossada de traspàs a l’Àustria de Viena, ha disputat 386 minuts en la lliga repartits en dotze duels (només dues titularitats). El Girona se’l vol quedar, però pot passar de tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)