Territorial

Collet salva la victòria en el 89’

Div. d’honor juvenil. El porter del Girona atura un penal al final i assegura un triomf que apropa els gironins a la segona posició

Girona 2 U. bellvitge 1

GIRONA:Collet, Valery, Teo, Franc, Pol, Giorgi (Juli, 72’), Pedro Porro (Rodrigo, 83’), Jofre, Homet (Muñi, 60’), Alejandro, Moha (Mario, 90’).UNIFICACIÓ BELLVITGE:Aitor, Bruno, Porqueras, Vílchez, Gerard, Tasias, Marc (Golom, 70’), Pi (Tinoco, 79’), Pedrol, Gompi i Víctor (Fedda, 85’).GOLS:1-0 (28’) Homet. 2-0 (54’) Moha de penal. 2-1 (66’) Pedro.ÀRBITRE:Calderiña Pavón.T.G.:als locals Valery, Franc, Homet i Alejandro; als visitants Gerard, Marc i Gompi.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 100 espectadors al municipal de Vilablareix.

El Girona va derrotar la Unificació Bellvitge, el penúltim classificat, amb patiment i treball (2-1). Els jugadors dirigits per Àlex Marsal aprofiten així les ensopegades dels rivals directes en la lluita per la segona posició per apropar-s’hi –hi ha un triple empat a 38 entre el Saragossa, el Mallorca i els blanc-i-vermells.

En l’inici del matx, el Girona va disposar de les millors oportunitats. Pedro Porro i Moha van tenir les més clares en el 19’ i el 24’, el preludi de l’1-0 d’Homet (28’), que va aprofitar una centrada de Porro i una imprecisió defensiva per batre el porter visitant. El Bellvitge no es va rendir i Collet va treballar per refusar un un per un a les acaballes del primer acte.

Ja en la segona, Moha va fer el 2-0 de penal que semblava sentenciar el matx però, de nou, els visitants van refer-se i van escurçar distàncies de seguida amb un gol de Pedrol (66’). El Girona no va saber aprofitar cap contra i el mateix futbolista va tenir a les botes l’empat en el 89’, però Collet va aturar-li una pena màxima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)