2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Cau el fortí de Badalona

2a divisió B. El conjunt escapulat, en quadre, encaixa contra l’Elx la primera derrota del curs a casa i s’apropa a la zona perillosa

badalona 1 elx 3

BADALONA:Morales, Moyano, Álvaro Vega, Albarrán, Parera (Joel, 8’), Kevin, Toni Lao (Rubén, 68’), Maestre, Serramtija (Adri Rivas, 61’), Robert i Enri.ELX:José Juan, Verdú, Zotko, Adrián Jiménez, Tekio, Javi Flores (Manu Sánchez, 85’), Collantes (Calero, 80’), Provencio, Jony Ñíguez, Benja i Lolo Pla (Nino, 63’).GOLS:0-1 (60’) Benja. 1-1 (76’) Albarrán, de penal. 1-2 (78’) Nino. 1-3 (82’) Nino.ÀRBITRE:Bueno Prieto.T.G.:als locals Parera i Moyano; i als visitants Verdú, Zotko i José Juan.PÚBLIC:Uns 900 espectadors.

Badalona ha deixat de ser territori inexpugnable aquesta temporada. El conjunt que entrena Manolo González, que no perdia a casa des del 23 d’abril passat, va haver de lamentar ahir una derrota i veu com les posicions més compromeses de la classificació són ara més a prop. Els del Barcelonès, en quadre per culpa de les baixes, van mostrar-se batalladors i van fer el més complicat, igualar el 0-1 visitant. Tot just després, però, dos gols de l’incombustible atacant Nino van fer-los claudicar.

En el primer temps va haver-hi un intercanvi de cops interessant, que no va transcendir en el marcador per la manca de punteria dels jugadors i també per les intervencions dels porter. Després de la represa, però, Benja va imposar la seva potència a l’àrea i va avançar l’Elx (60’). Albarrán va replicar un quart d’hora després, transformant un penal. L’alegria, però, va durar només un parell de minuts. I és que Nino va fulminar els escapulats amb un parell de dianes que no van tenir resposta.

ELS VESTIDORS

No podem explicar històries; cada setmana fem regals a les dues àrees
Manolo González
ENTRENADOR DEL BADALONA

Toni Hernández marxa del club

El Badalona haurà d’afrontar les dues setmanes que queden del mercat d’hivern sense el que fins ahir s’encarregava de gestionar la parcel·la esportiva del primer equip, Toni Hernández, que abandona el seu càrrec com a director esportiu “per raons personals que coneixen les persones amb les quals he estat treballant dia i nit els últims mesos”, segons ell mateix va indicar en un comunicat a les xarxes socials. El pas de Toni Hernández per Badalona, amb tot, haurà estat breu: no arriba a l’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)