3a divisió FEF

La desgràcia també té un final

Olot. Els garrotxins posen fi a la mala ratxa de 32 partits consecutius sense guanyar fora de casa i s’apropen a la zona de salvació gràcies a un triomf molt sofert a la Nova Creu Alta

sabadell 1 olot 2

SABADELL:Roberto; Óscar Rubio, Migue, Coch, Dani Gómez; Marc Martínez, Ángel, Capó (Víctor, 83’); Felipe Sanchón, Ozkoidi (Mario, 76’) i Guillemenot (Migue García, 62’).OLOT:Ginard; Blázquez (Roger Vidal, 87’), Jose, Barnils, Carles Mas, Guzmán; Hèctor Simon, Masó; Alfredo (Del Campo, 54’), Marc Mas i Toril (Marc Cosme, 67’).GOLS:0-1 (52’) Blázquez. 0-2 (57’) Toril. 1-2 (61’) Felipe Sanchón.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:als locals Guillemenot, Migue García, Ángel; als visitants Toril, Guzmán, Carles Mas.T.V.:cap.PÚBLIC:1.696 espectadors a la Nova Creu Alta.

L’àrbitre va xiular el final i Raúl Garrido va anar a encaixar la mà del cos tècnic del Sabadell, de qui no va trobar resposta. Ho va deixar estar, però sí que va trobar una abraçada d’Hèctor Simon. El migcampista de Llançà ha estat present en tots i cadascun dels 32 últims desplaçaments de l’Olot a segona B: cap d’ells havia acabat en victòria. Ahir, el conjunt de Raúl Garrido va trencar una mala ratxa històrica amb un triomf que no només aferma les bones sensacions que ha deixat l’equip les darreres jornades, tot i que ahir va patir més del compte, sinó que l’apropa a la salvació.

Sorprenentment, el partit va començar amb molta acció i domini de l’Olot, que en tres minuts va servir tres córners. L’ocasió més interessant va ser una rematada de cap que el porter Roberto va treure sobre la línia de gol. Tret dels primers deu minuts, la resta del partit es va jugar al camp de l’Olot, on va emergir una de les grans figures del partit: el porter Xavi Ginard. L’exarlequinat va aturar una triple acció d’Ozkoidi i Guillemenot, un un contra un de Felipe Sanchón i un altre xut des de dins de l’àrea d’Ozkoidi per mantenir un resultat que al Sabadell se li feia curt. Els arlequinats van constatar la debilitat defensiva dels garrotxins però no van poder treure’n profit.

Gols i a resistir

L’Olot va intentar repetir l’inici del primer temps després de la represa, amb més presència a l’àrea rival, però el seu encert va passar davant del plantejament. En cinc minuts, només de sortir dels vestidors, es va trobar amb les dues dianes que van encarrilar l’enfrontament. La primera, en una jugada pel carril esquerre que va acabar al segon pal, on, amb dificultats però amb eficiència, el lateral Blázquez va trobar el fons de la porteria. La segona, en un servei de cantonada en què Toril es va avançar a les torres arlequinades per eixamplar distàncies.

El Sabadell, que es va queixar amargament de dos penals al llarg del partit, va tenir una reacció immediata amb un golàs en un córner servit ràpid i Felipe Sanchón va superar Ginard per tot l’escaire. Però l’empenta va durar poc a l’equip de Seligrat, que, tot i el nerviosisme de la rereguarda olotina, no va saber concretar l’empat.

El missatge ha de ser que hem de creure que podem guanyar i superar aquesta situació
Xavi Ginard
porter de l’olot
És el dia que més tocats marxem perquè hem fet més mèrits que ells per obtenir la victòria
Toni Seligrat
entrenador del sabadell

ELS VESTIDORS

És un pas endavant molt important que havíem de fer, tot i que avui ho hem merescut menys que altres vegades
Hem començat molt bé, amb diverses ocasions, però després hem perdut la possessió
Raúl Garrido
entrenador de l’olot

L’Olot, a quatre punts de la permanència

El conjunt de la Garrotxa va aconseguir tres punts vitals per continuar amb la seva particular lluita per evitar el descens a tercera divisió. Els olotins se situen dissetens i escalen una posició després de superar el Peralada, que no va passar de l’empat a casa contra el València Mestalla (2-2). A més, els de Raúl Garrido mantenen la distància de dos punts respecte a la promoció de permanència –l’Atlètic Balears, el setzè, va vèncer a casa contra el Formentera (1-0)– i aconsegueixen retallar de sis a quatre punts la permanència directa. El Llagostera, que va empatar a casa contra el Cornellà (1-1) continua marcant aquesta salvació amb 23 punts, quatre menys que l’Olot (19). Les derrotes de Formentera, Badalona i Ebre permeten tenir aquests equips a la vista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)