3a divisió FEF

futbol

3a divisió

L’Europa assalta l’Olímpic

Candidatura afermada. El conjunt escapulat va vèncer aprofitant els errors defensius del Terrassa i ja s’acosta a la zona de promoció d’ascens

terrassa 1 europa 3

TERRASSA:Ortega; Yaya (Àlex Fernández, 62’), Pallàs, Amantini, Guti, Guzmán, Ferreira, Carreón, Daisuke (Piera, 51’), Civil (Raúl Torres, 51’) i Puchades.EUROPA:Arnau; Damià, Rubén, Cano, Tena, Varona, David Jiménez (Prats, 79’), Alberto, Raíllo, Pluvins (De la Torre, 70’) i Javi Navarro (Josa, 82’).GOLS:1-0 (4’) Jonathan Ferreira. 1-1 (28’) Javi Navarro. 1-2 (50’) Varona. 1-3 (71’) Raíllo.ÀRBITRE:Sánchez Aparicio.T.G.:als locals Yaya i Ferreira; i als visitants Rubén, Cano i Navarro.PÚBLIC:uns 450 espectadors.

L’Europa va aprofitar dues badades defensives del Terrassa per assaltar l’Olímpic (1-3) amb un triomf que li serveix per escalar posicions i acostar-se a la zona de promoció d’ascens. Els escapulats van remuntar el partit a un conjunt que havia començat la jornada amb la possibilitat d’assolir la segona posició i posar terra pel mig respecte a un rival directe, però que va acabar completant una de les actuacions més grises de la temporada.

I això que el partit no hauria pogut començar millor per als terrassencs. En el minut 4, Jonathan Ferreira va obrir la llauna rematant una falta. El brasiler, autor del darrer gol del Terrassa a l’Olímpic el 2017, encetava el 2018 de la mateixa manera. L’1-0, però, va ser l’únic avís a la porteria del porter visitant, Arnau, que amb prou feines va tocar la pilota amb els guants. El Terrassa no va saber posar la por al cos a l’Europa, que no va trigar a reaccionar. Amb una pressió alta, va atabalar els egarencs, que van tenir molts problemes per treure la pilota jugada des de darrere i creuar la línia del mig del camp. L’Europa va trobar l’empat en una acció per l’esquerra en què Javi Navarro, un jugador que els egarencs tenen en l’agenda, va guanyar l’esquena d’un Yaya massa avançat i va acabar premiant els escapulats.

El Terrassa havia desaparegut arran del gol, i en tot el primer temps no va saber reaccionar. Les esbroncades des de la banda de Cristian García, que demanava als seus que es despertessin, es feien sentir en un Olímpic que s’impacientava veient la incapacitat dels seus homes per generar perill. El culpable d’aquest nerviosisme, un Europa que va anar guanyant confiança amb el pas dels minuts i que tot just començar el segon temps va capgirar el resultat. Cristian va intentar sacsejar l’equip amb canvis ofensius, però l’únic gol que va arribar va ser el tercer, obra de l’exterrassenc Raíllo, que va culminar la remuntada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)