2a divisió FEF

Pablo Sánchez s’allibera

2a divisió B. El davanter, que feia deu minuts que havia entrat al camp, va donar un punt al Llagostera marcant el seu primer gol del curs contra el Cornellà. Ara Pablo vol més continuïtat

El dissabte passat, el Llagostera anava pel camí d’encaixar una altra derrota a casa contra el Cornellà, un desenllaç fatal que va evitar Pablo Sánchez a les acaballes del partit marcant el definitiu 1-1 (82’) quan només feia deu minuts que era al terreny de joc. Just després de marcar, el jugador va córrer com un esperitat a celebrar el gol amb molta intensitat, i no n’hi havia per a menys, i és que a més de donar un punt al seu equip, Pablo s’estrenava de cara a porteria aquesta temporada. A més, l’atacant gadità va poder dedicar el gol a la seva família, que l’havia anat a visitar el cap de setmana.

“A tot davanter li agrada fer gols, i el de l’altre dia va ser important, perquè va ser sortir al terreny de joc i marcar, i al final vam poder sumar un punt, que, tal com va anar el partit, va ser positiu”, explica Pablo, que aquesta temporada ha tingut una participació molt intermitent (493 minuts en 12 partits de lliga i només cinc titularitats). En aquest sentit, el futbolista de 34 anys espera poder tenir a partir d’ara més continuïtat en l’equip dirigit per Òscar Álvarez: “He tingut pocs minuts i sempre que tinc l’oportunitat l’intento aprofitar. Ara el que vull és aportar coses a l’equip, ja sigui amb gols, assistències o senzillament jugant bé, el meu objectiu no és cap altre que sentir-me important.”

Pablo, que no s’ha plantejat un canvi d’aires tot i no ser titular habitual, només vol pensar en el bé col·lectiu i a ajudar el Llagostera a sortir de la zona perillosa de la taula (ara mateix els gironins són quinzens amb 23 punts, a només dos de la plaça de promoció de descens). “No ens podem relaxar ni un moment, hem sumat quatre punts dels últims sis en joc i esperem continuar en aquesta línia. Hem d’intentar que els altres equips no ens puguin guanyar, i si no ho podem fer, com a mínim empatar, com l’altre dia. Hem de sumar i sumar fins a aconseguir matemàticament la permanència.”

El davanter, que acaba contracte amb el Llagostera el juny vinent, està en la seva segona temporada al club presidit per Isabel Tarragó. El curs passat va marcar dos gols en 23 partits de lliga.

EL PROTAGONISTA

El gol va ser important, va ser entrar al camp i marcar, i al final vam sumar un punt, que, tal com va anar el partit, va ser positiu

INTERMITENT

Vull sentir-me important, ja sigui amb gols, assistències o senzillament jugant bé per a l’equip
Pablo Sánchez
atacant del llagostera
493
minuts
ha jugat Pablo Sánchez aquesta temporada en 12 partits de lliga. Només en cinc ha estat titular.