3a divisió FEF

L’home decisiu de la Unió

3a divisió. Gil Muntadas va donar la victòria al Figueres en el derbi empordanès amb el seu setè gol de la temporada. El mitjapunta ha marcat cinc gols en els últims set partits de lliga

Si hi havia un jugador destinat a decantar la balança en el derbi de diumenge era Gil Muntadas, i no va fallar. El mitjapunta del Figueres no va tenir el protagonisme que és habitual en ell al llarg dels noranta minuts, però quan Bonaventura li va cedir l’esfèrica amb el cap dins l’àrea en el minut 81 va demostrar la seva classe deixant assegut un defensa i fent el gol de la victòria. “Més que pel gol, estic content perquè va servir per sumar els tres punts que necessitàvem per recuperar la bona dinàmica després de la marxa de Chicho, que ha afectat l’equip, tot i que continuem treballant en la mateixa línia”, valora el vigatà sobre la seva aportació decisiva en el derbi.

Amb la diana al municipal de Palamós-Costa Brava, Gil va confirmar que es troba en un estat de forma excepcional, i és que ha estat capaç de veure porteria en cinc dels últims set partits de lliga i ja ha fet 7 gols aquesta temporada, que el situen com a màxim golejador de l’equip empatat amb Xavi Ferrón. Amb aquests números el mitjapunta ha superat amb escreix els que havia firmat les tres temporades anteriors a la Pobla, en què havia marcat un, dos i zero gols respectivament –el curs passat no va veure porteria tot i jugar 37 partits i 3.304 minuts. “Des que vaig arribar, Chicho em va fer assumir un paper més ofensiu del que estava acostumat. Jo ho vaig veure bé, i la veritat és que està funcionant bé i estic content”, analitza Gil sobre la faceta de golejador.

El paper més destacat

El més important per al Figueres és que Gil va encadenar el desè partit jugant els noranta minuts, després d’haver superat una lesió que el va obligar a perdre’s sis partits. Des de llavors, el seu rendiment ha anat cada dia a més, i ara és el jugador més decisiu de la Unió. De fet, sempre que apareix és una bona notícia, perquè ho fa quan més el necessita l’equip. La millor prova és el moment en què marca els gols, i és que cinc de les set dianes que ha aconseguit han servit per fer que el Figueres s’avancés. “Ha donat la casualitat que molts gols han estat importants, i això és el que compta, perquè al final de la temporada valorarem els punts i no pas qui ha marcat els gols”, valora Gil, que espera que l’equip s’allunyi definitivament de la zona baixa “ara que la resta d’equips també es posen les piles” i pugui tenir un final de curs tan tranquil com sigui possible.

J-2: Figueres-Palamós 2-0
Va marcar l’1-0 en el minut 56
J-3: Vilafranca-Figueres 0-1
Va marcar el 0-1 en el minut 44
J-15: Figueres-Pobla de Maf. 1-1
Va marcar l’1-1 en el minut 24
J-17: Figueres-Ascó 3-0
Va marcar l’1-0 en el minut 44
J-18: Granollers-Figueres 0-3
Va marcar el 0-3 en el minut 79
J-19: Figueres-Sant Andreu 2-3
Va marcar el 2-1 en el minut 59
J-21: Figueres-Palamós 1-0
Va marcar l’1-0 en el minut 81
Des que vaig arribar, Chicho em va fer assumir un paper més ofensiu del que estava acostumat
Gil Muntadas
mitjapunta del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)