Girona

“És un somni fet realitat”

Juanpe Ramírez. El central canari es mostra il·lusionat amb la seva renovació amb el Girona fins al 2022 i espera continuar creixent de bracet del club molts anys a primera divisió

El Girona va escenificar ahir a Montilivi la renovació de Juanpe Ramírez fins a l’any 2022. “Estem molt contents amb el fet de poder continuar creixent junts molt de temps. Juanpe ha demostrat un gran rendiment i és un gran jugador i una gran persona”, va començar explicant el president del Girona, Delfí Geli, que de seguida va passar el micròfon a un Juanpe entusiasmant amb la seva renovació. “Aquest és un moment que somiava des que vaig arribar al Girona ara fa un any i mig, la meva il·lusió era ascendir a primera divisió i aleshores ho veia molt lluny, però ara hi soc i que el club confiï en mi per tant de temps em fa molt feliç, és un somni fet realitat. Tinc la sort de ser on vull ser, i en aquest sentit, soc un afortunat. Em sento orgullós de ser on soc, i em fa recordar tot el que he hagut de passar en el futbol per arribar-hi, superant moltes etapes complicades i marxant de casa molt jove per poder dedicar-me al que més m’agrada”, va explicar Juanpe, que és el primer jugador que el club de Montilivi lliga fins al juny del 2022. El canari, de 26 anys i una peça clau de l’equip dirigit per Pablo Machín (1.445 minuts en disset partits de lliga i dos gols), s’estrena aquest curs a primera i espera poder continuar creixent de bracet del club molts anys a l’elit: “El meu creixement i el del club han estat similars i estem units en això, també molts altres companys estan seguint el mateix camí i això s’està notant en el rendiment de l’equip aquesta temporada.” En aquest sentit, Juanpe va destacar que primer volen assegurar la permanència tan aviat com sigui possible i, si s’assoleix, ja es tindrà temps de pensar en cotes superiors: “L’objectiu és clar, aconseguir la salvació, i si després podem mirar més amunt, doncs millor. Per a nosaltres és un repte superar els números que hem fet en la primera volta.”

També va tenir unes paraules per a Juanpe el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, que es va mostrar molt content amb el futbolista: “El vull felicitar, és un jugador amb unes grans condicions i està en un moment idoni de la seva carrera, però crec que encara té molt marge de creixement i un gran futur al club. La seva renovació s’adapta perfectament a la nostra idea de crear un projecte a llarg termini.”

LES REACCIONS

La meva il·lusió quan vaig venir aquí era ascendir a primera. Ara hi soc i que el club confiï en mi per tant de temps em fa molt feliç
Estic on vull estar. El meu creixement i el del club han estat similars i estem units en això
Juanpe Ramírez
central del girona
Juanpe ha demostrat un gran rendiment i és un gran jugador i una gran persona
Delfí Geli
president del girona
La seva renovació s’adapta a la nostra idea de crear un projecte a llarg termini
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)