Girona

L’Amiens insisteix per Kayode

El mercat. El conjunt francès mira de convèncer el Manchester City perquè li cedeixi el davanter nigerià, tot i que el Girona sempre ha manifestat la voluntat de mantenir-lo a l’equip

La continuïtat de Larry Kayode al Girona no és clara. El davanter nigerià va tornar de les vacances de Nadal amb catorze dies de retard –havia de solucionar uns problemes burocràtics– i, tot i que la intenció de l’àrea esportiva sempre ha estat mantenir el jugador a la plantilla fins al juny, el jugador no ho deu veure tan clar. La possibilitat de jugar el mundial de Rússia és molt llaminera, i Kayode sap que, per alimentar les esperances de ser-hi, necessita continuïtat, cosa que li ha faltat a Montilivi (386 minuts en dotze aparicions). En aquest sentit, l’Amiens ha mostrat molt interès pel jugador i està intentant convèncer el Manchester City per incorporar-lo. Segons informava RMCSport, el conjunt francès negociava amb el City una cessió fins al juny amb opció de compra. L’Amiens ocupa la zona baixa de la classificació de la primera divisió francesa, després d’haver fet un punt dels últims 18 en joc.

N’han d’entrar

El Girona ja tenia previst reforçar la línia ofensiva de l’equip durant el mercat d’hivern. Marlos Moreno ja és fora (al Flamengo, cedit pel Manchester City) i, si Kayode també acabés marxant, l’arribada de més peces al davant hauria de ser imperativa i imminent. També s’ha de resoldre ben aviat la cessió de Farid Boulaya al Metz fins a final de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)