Girona

Diego Pablo Simeone

Entrenador de l’Atlético

“El partit contra el Girona és el més proper, per tant, el més important”

Sense sortir del guió que tan bé li ha funcionat en els darrers anys, Simeone va atendre els mitjans de comunicació de cara a la prèvia del partit de lliga contra el Girona sense declarar res de manera directa respecte al partit de tornada de copa que disputarà el seu equip contra el Sevilla, en el qual intentarà remuntar l’1-2 de l’anada. L’argentí va lloar l’equip de Pablo Machín: “Continuem pensant en el partit a partit, i només tenim al cap el Girona, un rival que juga bé, que és intens i molt ofensiu. Treballa molt bé les arrencades dels partits i l’estratègia. Ens costarà molt guanyar el matx i haurem de posar-hi l’atenció i la concentració màxima. L’enfrontament contra el Girona és el més proper, per tant, el més important, ja que està més a prop que el del Sevilla”, analitzava l’entrenador de l’Atlético de Madrid des de fa, ni més ni menys que set temporades: “Volem els tres punts per mantenir-nos en una posició privilegiada en la lliga i per recuperar sensacions positives, ja que això ens aportarà altres aspectes positius per continuar en la nostra lluita dels propers partits”, afegia.

El tècnic es va referir al fet que en l’últim partit al Wanda Metropolitano el Sevilla aixequés un 1-0 al seu equip: “Les emocions al camp són complicades de gestionar. Com més jugadors amb equilibri en els moments determinants dels partits tinguem, més possibilitats de guanyar. Necessitem millorar les transaccions i arribar amb més gens a l’àrea”, va sentenciar.

LLOA AL GIRONA

“És un rival que juga bé, intens i ofensiu. Treballa bé les arrencades i l’estratègia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)