Girona

Stuani, una baixa de molt de pes

Olunga, la referència. L’uruguaià continua amb seqüeles del cop al cap rebut dissabte passat contra Las Palmas i deixarà la plaça en l’onze al kenyà, avalat pel ‘hat-trick’

Una setmana després de rebre el cop al cap, Stuani continua fora de combat i ahir no va entrar a la llista de divuit per a Madrid. “No té bones sensacions i hem de ser prudents”, va explicar Pablo Machín quan va posar en context la llista de divuit futbolistes. A banda de l’uruguaià, també s’ha quedat a casa Aleix Garcia. “Les convocatòries cada cop són més complicades. Hem de valorar moltes coses i de vegades cal prendre decisions difícils, com deixar fora jugadors que, com Aleix i Eloi, s’estan entrenant molt bé”, va exposar Pablo Machín.

En la relació de divuit futbolistes que ahir van viatjar en tren fins a Madrid, les principals novetats són les del central Muniesa i el davanter Kayode, tot i que inicialment el lloc de l’un i de l’altre serà la banqueta. L’onze s’assemblarà molt al del dia de Las Palmas, com no podia ser de cap altra manera després del 6-0. Si en l’onze només es produeix, com així sembla, l’únic canvi d’Olunga per Stuani, la banqueta del Girona estarà formada pel porter Iraizoz, el central Muniesa, els carrilers Planas i Maffeo –les bandes són les zones més amenaçades per les targetes, amb Aday, Mojica i el mateix Maffeo a una cartolina de la suspensió–, el polivalent Timor, el migcampista Douglas Luiz i el davanter Larry Kayode. Les baixes d’Aleix i Eloi obeeixen, doncs, a l’intent d’equilibrar tant com es pugui la banqueta.

LES NOVETATS

Muniesa i Kayode tornen a la llista de convocats, tot i que en principi seran suplents

POCS DUBTES

A banda del canvi d’Olunga per Stuani no s’entreveuen més variacions

DESCARTAT

Aleix Garcia queda fora d’una llista “cada cop més difícil de fer”, segons Machín
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)