Girona

Diego Pablo Simeone

Entrenador de l’Atlético

“El Girona ha aprofitat la nostra desesperació”

L’empat contra el Girona no va deixar gens satisfet Simeone, però més enllà del resultat negatiu per al seu equip, el tècnic argentí va fer una valoració positiva del joc del seu equip en línies generals. “Crec que hem estat molt bé. El partit ha estat ben jugat contra un rival molt perillós. El Girona és un equip molt treballat que et porta a jugar de manera incòmoda. Ho hem controlat durant gran part del partit”, va remarcar Simeone, que sí que reconeixia que amb l’empat, “aconseguit a través d’una acció desafortunada”, segons l’entrenador dels madrilenys, el Girona va fer un pas endavant: “Teníem sota control el partit, però ens han pogut empatar en una acció aïllada i en els últims minuts el Girona ha aprofitat la nostra desesperació per voler guanyar i per generar-nos alguna ocasió més de gol.”

Tot i això, Simeone es va refermar que, en línies generals, tant en l’empat d’ahir contra el Girona com en l’ensopegada en la copa contra el Sevilla (1-2), els seus homes havien fet un bon partit i havien mostrat l’ambició per voler guanyar: “Tot i no guanyar, en els dos enfrontaments hem jugat sempre més a camp contrari que en el propi. El que passa és que no s’ha guanyat i l’Atlético sempre necessita guanyar.”

Explicació dels canvis

Simeone va justificar les substitucions de Diego Costa –en el minut 60–, i Griezmann –en el 70’–, que no van agradar a l’afició colchonera: “Costa tenia molèsties i no volia que es lesionés, i amb l’entrada de Koke per Griezmann volia fer més passades als homes d’atac.”

DIFICULTAT

“El Girona és un equip que et fa jugar de manera incòmoda i ho teníem controlat”

EXIGÈNCIA

“Hem jugat bé però no hem guanyat, i l’Atlético ha de guanyar sempre”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)