Girona

Un contratemps inesperat

A la porteria. Yassine Bounou ha de demanar el canvi per una contusió a la cuixa i veu trencada la continuïtat en la lliga. L’ensurt accentua la necessitat de fitxar un tercer porter

És probable que només sigui l’ensurt i que Yassine Bounou estigui en condicions de viatjar a Màlaga, on el Girona jugarà dissabte (18.30 h), però per moments el Girona va témer un contratemps majúscul. L’equip de Pablo Machín està competint amb dos porters i no en té cap que faci les funcions de tercer porter perquè qui tenia assignat aquest rol, José Aurelio Suárez, està de pega. La segona lesió a l’espatlla de l’exblaugrana ha tornat a deixar el Girona sense comodí, i l’ensurt que es va endur ahir l’equip al Wanda Metropolitano ho va fer evident. Més enllà de regirar el mercat de davanters, el club ha de mirar de trobar una peça que li encaixi com a tercer porter, un perfil de jove que pugui competir amb el Peralada i resoldre qualsevol buit al primer equip.

Bounou va posar l’alerta poc després de l’acció en què va topar amb Diego Costa i que va significar l’1-1 de Griezmann. Amb la pilota a l’altra àrea, el marroquí va cridar l’atenció a la banqueta i es va estirar a la gespa. El van atendre, però va acabar la primera meitat, perquè quedaven un parell de minuts. Just després que l’àrbitre assenyalés el final, el preparador de porters, Omar Harrak, s’hi va acostar i va confirmar que era hora de preparar Gorka Iraizoz. Bounou, que s’enfrontava al club que l’havia fet arribar a Europa, veia tallada la seva continuïtat en la lliga, en un partit en què havia fet una gran intervenció per treure una rematada de Correa (24’).

Iraizoz, que no jugava en la lliga des que Machín va decidir fer el primer relleu –un cop superades les vuit primeres jornades–, va reaparèixer en el primer partit de la segona volta. L’exporter de l’Athletic, com havia fet el marroquí en la primera part, va evitar un gol de l’Atlético (61’) que hauria posat el partit molt costa amunt.

El panorama

Bounou té només una contusió i, si no hi ha cap gir de guió, hauria de poder estar a punt per al Màlaga-Girona. El club, però, continua buscant un tercer porter. Sense aquesta figura, l’alternativa és Marcel Lizak, que està integrat a la dinàmica diària del primer equip però que no competeix, perquè té fitxa del Girona C (2a catalana) però no hi juga. Gianni Cassaro (Peralada), tercer porter el curs passat, ja no pot pujar i baixar per edat.

EL RETORN

Iraizoz no jugava en la lliga des que Machín va fer el canvi a partir de la jornada 8

UNA CADASCUN

Tant Bounou com Gorka Iraizoz van fer una aturada providencial al Metropolitano

RES GREU

Bounou, amb una contusió, hauria d’estar a punt per jugar dissabte al camp del Màlaga

SENSE TERCER

Pendents d’un fitxatge, de moment s’ha de recórrer a Marcel, que no competeix
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)