3a divisió FEF

futbol

3a divisió

El millor atac és la defensa

El líder no afluixa. L’Espanyol va vèncer amb dues accions de defenses

ESPANYOL B 2 GRANOLLERS 0

ESPANYOL B:Edu Frias, Pipa, Pedrosa, Iago, Lluís, Pol Lozano (Manchón, 68’), Doncel (Bermejo, 62’), Álex, Joselu (Moha, 57’), Max i Puado.GRANOLLERS:Víctor Colchero (Santaló, 56’), Mur, Marc García, Fran Fuentes, Víctor Díaz, Martí, Felipe Sá, Ricky (Arenas, 81), Kilian (Samu, 63’), Narcís i Joel Brey.GOLS:1-0 (22’) Víctor Díaz (en pròpia porteria). 2-0 (47’) Pedrosa.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:Al local Iago; i al visitant Felipe Sá.PÚBLIC:uns 600 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol B no treu el peu de l’accelerador i va tornar a guanyar després d’aprofitar dues accions de dos defensors blanc-i-blaus, que van sentenciar un Granollers innocent i amb poca presència a l’àrea contrària.

Els homes de David Gallego gairebé no van patir al llarg dels noranta minuts, i a més van començar a tenir les primeres ocasions de perill. Max, molt actiu durant el duel, va acabar empès a l’àrea per un rival, encara que l’àrbitre no va assenyalar penal tot i les protestes locals. Però ja en la jugada següent, el filial periquito no va perdonar: gran acció de Pipa que finalment Víctor Díaz es va acabar marcant en pròpia porteria després d’un intent de refús.

El Granollers va començar a perdre benzina, mentre que el líder continuava dominant, fins al punt d’ampliar distàncies just abans de la represa. Pol Lozano va trobar Pedrosa amb una gran passada filtrada a l’esquena dels defenses i el lateral va marcar amb una gran definició.

Tot i els canvis de José Manuel Solivelles, el conjunt visitant només creava perill a través de pilotades llargues o amb jugades d’estratègia, però en tot moment es va trobar amb un Espanyol B ben plantat i una línia defensiva segura. Qui finalment va estar a punt de marcar va ser Puado, que després de plantar-se tot sol davant Víctor, no va aconseguir definir en el cara a cara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)