futbol

3a divisió

El Prat obté un triomf d’or i torna a la zona d’ascens

Rival directe. El conjunt potablava es va imposar al Terrassa gràcies als gols de Jordi Cano i Toni Larrosa i se situa en places de ‘play-off’ després d’haver-ne estat dos mesos fora

prat 2 terrassa 0

PRAT:Sergio; Joel Marín, Uri Escabrós, Aitor Lario, Ricarte; Putxi, Pau Senent (Javi Lara, 77’), Padilla; Jordi Cano (Toni Larrosa, 58’), Ignacio i Poves (Ñito, 88’).TERRASSA:Ortega; Dani Sánchez, Sergi Valls, Amantini, David López; Guzmán, Àlex Fernández (Carlos Martínez, 80’), Raúl Torres; Fran Piera (Daisuke, 65’), Nils Puchades i Civil.GOLS:1-0 (18’) Jordi Cano. 2-0 (86’) Toni Larrosa.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:als locals Padilla i el tècnic Pedro Dólera; i als visitants Raúl Torres, David López i Dani Sánchez.T.V.:al visitant Amantini (82’), per doble amonestació.PÚBLIC:uns 450 espectadors.

La clatellada de l’Horta al Prat al Sagnier del mes de novembre passat va fer que l’equip del Baix Llobregat caigués de la zona de play-off. Des de llavors i fins ahir, els de Pedro Dólera hi han estat fora. La victòria contra un rival directe com el Terrassa, en un matx que va ser molt intens, va permetre a l’equip potablava tornar a la zona de privilegi dos mesos després.

Ahir hi havia força coses en joc al Sagnier i, d’entrada, es va veure un partit amb molt de ritme. Els visitants, de fet, van tenir dues ocasions de gol molt clares que podrien haver servit per obrir la llauna. En la primera, Sergio va salvar, de manera providencial, un un contra un davant Fran Piera (10’) i, en la segona, Xavi Civil va veure com la seva canonada s’estavellava contra la fusta (14’). La resposta del Prat a aquestes dues arribades va ser contundent: un gol. Poves va assistir Jordi Cano, que no va perdonar davant d’Ortega. Era el minut 18 i els del Baix Llobregat ja manaven. Des d’aleshores i fins al final de la primera part, el ritme del partit va disminuir, tot i que Sergio va tornar a ser providencial en el 24, amb una gran aturada després d’un xut de falta directa de Raúl Torres que finalment va topar amb el travesser.

L’equilibri continua

Després de la represa, la igualtat va continuar i el Terrassa ho va buscar amb atacs elaborats, tot i que va topar amb la solidesa defensiva del Prat, que estava pendent de sortir al contraatac per mirar de deixar el partit sentenciat. Quan faltaven deu minuts per al final, Amantini va ser expulsat i al Terrassa li va tocar jugar en inferioritat numèrica, un fet que l’equip local no va desaprofitar. En la jugada següent, la defensa del Terrassa va evitar el gol de Padilla refusant sota els pals, però Toni Larrosa, que estava pendent de la jugada, va caçar el refús i va marcar el 2-0, que deixava el matx dat i beneït.