Territorial

Una història coneguda

1a catalana. El Banyoles fa un bon partit però només pot sumar un punt contra un Llagostera B que s’ha encallat i ja fa sis jornades que no guanya

BANYOLES 1 LLAGOSTERA B 1

BANYOLES:Martí Bartrina, Amos Gasca, Moreno, Jam (Quimo, 87’), Benaissa, Tarifa (Èric Gispert, 67’), Barceló, Adrià Casanova, Massó (Jordi Sala, 67’), Kuhn i Pol Bastidas.LLAGOSTERA B:Òscar López, Sergi Barco (Tika, 80’), Juan Cruz, Campeny, Joel Vilalta (Roger, 80’), Abde, Musonda (Omar, 46’), Ousman, Ibra (Henry, 55’), Nonell (Eloi Pena, 33’) i Kamal.GOLS:1-0 (14’) Adrià Casanova. 1-1 (44’) Ousman.ÀRBITRE:López Morente.T.G.:Tarifa i Benaissa del Banyoles, i Barco, Ousman, Vilalta, Abde i Juan del Llagostera.T.V.:Campeny, del Llagostera per doble targeta groga (90’).

El duel gironí de la jornada va confirmar les dinàmiques dels dos equips: d’una banda un Banyoles que ha millorat el seu joc en els darrers partits però que no en fa prou amb això per sumar de tres en tres i retallar més ràpid la distància respecte a la permanència, i de l’altra un Llagostera B que s’ha encallat pel que fa a resultats i que ja fa sis jornades que no guanya.

Al Pla de l’Estany, l’equip d’Adam Fontes va sortir amb molta força i fruit de la pressió va arribar el primer gol: Adrià Casanova va pressionar el porter llagosterenc, que va fer un mal rebuig. Casanova es va quedar la pilota i va fer pujar l’1-0. Fins al descans, el Banyoles va arribar més i millor a la porteria contrària però no va poder marcar el segon.

Just abans de marxar a vestidors, Ousman va sorprendre tothom amb un xut llunyà que va suposar l’empat per a l’equip que entrena Javi Salamero. En la segona meitat, les forces es van igualar però les arribades més clares van ser dels locals.

En els darrers minuts, el Banyoles va abaixar el ritme fruit del cansament, però amb un filial llagosterenc també just de forces, els dos equips van donar per bo l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)