Territorial

El Girona continua negat a domicili

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal van fer al camp del Manacor el pitjor partit del curs i no van tenir opcions en cap moment

manacor 4 girona 1

MANACOR:Aaron, Lucas, Ramon, Fernández, Pepi (Pedro, 79’), Chamba, Carles, Marcos (Llull, 79’), Jaume (Domingo, 66’), Ortiz i Chico (Servera, 75’).GIRONA:Collet, Prado, Teo, Franc, Pol (mario, 55’), Juli (Giorgi, 46’), Jofre, Alejandro (Pedro Porro, 46’), Valery (Muñi, 46’), Moha i Homet.GOLS:1-0 (1’) Chico. 2-0 (37’) Chico. 3-0 (53’) Ortiz. 4-0 (78’) Domingo. 4-1 (82’) Homet.ÀRBITRE:Garcelán Docio.T.G.:als locals Lucas, Fernández, Pepi, Chico i Pedro; i als visitants Homet, Alejandro i Pedro Porro.

El Girona ja fa partits que no troba la tecla en els partits lluny de Vilablareix, però ahir encara va ser pitjor i és que els gironins no van entrar en el partit en cap moment i van caure clarament contra un Manacor que va ser molt superior durant els noranta minuts. Ara els gironins són a tres punts del segon.

Només va caldre un minut per comprovar que no era el dia dels gironins. Chico va aprofitar una pilota morta per obrir el marcador i encarrilar el partit per als locals. El Girona va mirar de reaccionar, però no va aconseguir generar ocasions més enllà d’un xut desviat d’Homet. El Manacor va dominar tot i no tenir gaire perill i ho va traduir amb el 2-0, també de Chico, abans del descans davant la passivitat defensiva dels gironins. En la represa el Girona va sortir millor, però en un contraatac Ortiz va sentenciar el partit amb el 3-0, que feia esvair qualsevol opció dels gironins d’empatar el partit. En el tram final Domingo va fer el 4-0, també en un contraatac, i Homet va tancar el marcador amb el gol de l’honor en el 82’.