Territorial

La derrota més dolorosa

Div. d’honor juvenil. El Girona va perdre 4-1 al camp del Manacor, on va encaixar la golejada més àmplia del curs, i va desaprofitar les ensopegades del Mallorca (tercer) i l’Espanyol (cinquè)

El Girona va caure golejat en la darrera jornada de lliga al camp del desè classificat, el Manacor (4-1). El conjunt dirigit per Àlex Marsal no aconsegueix revertir la situació lluny de Vilablareix, on només ha pogut guanyar tres dels onze enfrontaments que ha disputat –els dos primers de lliga contra el Lleida (0-3) i el Bellvitge (1-2), i contra el Cornellà, ja en la tretzena jornada.

Els blanc-i-vermells han sumat només cinc dels darrers 27 punts en joc a domicili, fet que els ha frenat lleugerament en la lluita per la segona posició de la taula, que dona accés a jugar la copa. De fet, els gironins van perdre a Manacor sabedors que el tercer classificat, el Mallorca, havia empatat contra el San Francisco(0-0) i també el seu perseguidor, l’Espanyol, al camp de la Unificació Bellvitge (1-1). Els resultats de la jornada van desfer el triple empat entre el segon, el Saragossa –ara en solitari amb 41 punts–; el Mallorca, tercer amb 39, i el Girona, quart amb 38, només un punt més que El Olivar, el nou perseguidor de l’equip juvenil gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)