Reus

El camí s’il·lumina

Reus. El golàs contra el Nàstic confirma la recuperació de Vitor, que torna a comandar l’equip roig-i-negre mentre mira d’oblidar els problemes al genoll dret que fa temps que el martiritzen

Si el Reus es va mostrar, diumenge passat contra el Nàstic, com un equip amb personalitat i ambiciós va ser, en bona part, perquè Vitor Silva era qui portava el comandament del joc des de la mitja punta. El portuguès, a més, va ser l’autor del gol de la victòria de l’equip roig-i-negre en el minut 84, amb un gran xut col·locat. Des que va arribar al Baix Camp, l’estiu del 2014, Vitor marca el camí del joc ofensiu del Reus, però en els últims temps no ho ha pogut fer tant com voldria. Unes molèsties al genoll dret no deixen de martiritzar-lo des que l’equip reusenc va pujar a segona A, categoria en què no ha pogut mostrar tot el seu potencial, que va ser clau en l’ascens a la categoria de plata. Ara, però, el fet d’encadenar sis partits –cinc dels quals, de titular– i el gol al Nou Estadi confirmen que Vitor ha tornat.

“El gol vol dir que ha valgut la pena esperar tot aquest temps, el patiment i l’esforç. Ara cal continuar treballant per repetir-ho”, va explicar Vitor Silva després del partit contra el Nàstic, el novè en què ha participat aquesta temporada i el vint-i-quatrè a segona A amb la samarreta roig-i-negra. La temporada passada, els problemes al genoll només li van permetre jugar dos partits en la primera volta i la recta final del campionat, en què va ser clau per assegurar la permanència. El sobreesforç va passar factura i aquesta temporada no ha pogut debutar fins a la tretzena jornada.

“La lesió que tinc no em deixa estar al cent per cent, però ara mateix em sento bé i estic content”, afirma el mitjapunta, de 34 anys, que va aterrar al Reus després de jugar a la primera divisió portuguesa amb l’Sporting de Lisboa i el Paços de Ferreira, equip amb el qual també va participar en la lliga de campions. En els dos anys a segona B, amb 62 partits disputats entre lliga i copa i que van concloure amb l’ascens històric, Vitor Silva va marcar diferències amb la seva qualitat i visió de joc. A segona A els problemes físics l’han limitat, però té tota una segona volta per endavant per continuar posant llum al camí del Reus, ara que el seu s’ha il·luminat.

LES FRASES

El gol vol dir que ha valgut la pena esperar tot aquest temps, el patiment i l’esforç. Ara cal continuar treballant per repetir-ho

LA XIFRA

La lesió que tinc no em deixa estar al cent per cent, però ara mateix em sento bé i estic content
Vitor Silva
mitjapunta del reus
9
partits
ha jugat Vitor aquest curs, a partir de la jornada 13. Ha sigut titular en cinc dels últims sis duels dels roig-i-negres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)