Nàstic

álvaro Vázquez

jugador del nàstic

De l’ostracisme a l’efectivitat immediata

Nàstic. Álvaro Vázquez, que no tenia minuts a l’Espanyol, ja ha marcat dos gols amb l’equip tarragoní en les tres estones que ha disputat

Álvaro Vázquez és el fitxatge més destacat dels cinc que ha fet fins ara el Nàstic en el mercat d’hivern, i de moment no ha decebut. El davanter de Montgat ha participat en tres partits, en els quals ha sortit en la segona meitat, i ha marcat dos gols. Álvaro Vázquez ha passat de l’ostracisme a l’Espanyol, amb el qual no ha arribat a debutar en la lliga aquesta temporada, a mostrar una efectivitat golejadora immediata a Tarragona.

La segona etapa d’Álvaro Vázquez a l’Espanyol no ha estat com se la imaginava quan va retornar al club blanc-i-blau l’estiu del 2016 com a petició del tècnic, Quique Sánchez Flores. Deu aparicions la temporada passada i només dos partits de copa aquest curs són xifres massa baixes per a un futbolista que va ser important en la primera etapa a l’Espanyol i que, amb 26 anys, necessita continuïtat per no estancar-se. És per això que va acceptar la cessió al Nàstic, encara que fos per jugar a segona A. Un pas enrere per agafar impuls. De moment, Álvaro Vázquez no ha estat titular, però ha participat en tres partits. Va debutar al camp de l’Almeria, on va disputar 14 minuts; en va jugar 28 més al camp de l’Osasuna, on va marcar el gol de la sentència en l’últim minut, i va tornar a sortir en la segona meitat en el partit de diumenge passat al Nou Estadi contra el Reus, on va jugar 34 minuts i on va tornar a fer un gol, tot i que va ser estèril. “En els gols me’n recordo de la meva família, que ho ha passat malament aquest temps, i ara veuen que marco i se n’alegren”, va explicar després del partit contra el Reus Álvaro Vázquez, content per la rebuda en el vestidor grana.

La irrupció d’Álvaro Vázquez ha servit per pal·liar la baixa d’Uche, que encara està lesionat i que, de fet, ja ha estat desbancat com a màxim golejador grana per Manu Barreiro i Maikel Mesa, que han fet set gols, un més que el nigerià. Caldrà veure si diumenge al camp de l’Sporting Álvaro Vázquez surt de titular. Amb Barreiro en forma, l’única opció per al maresmenc és que Rodri, que últimament utilitza el 4-2-3-1, opti per jugar amb dos davanters, una fórmula que últimament deixa per a l’última fase dels partits. A fora, utilitzar un davanter i Maikel Mesa a la mitja volta li ha funcionat, però contra el Reus no va donar fruits.

LES FRASES

En els gols em recordo de la meva família, que ho ha passat malament aquest temps, i ara veuen que marco i se n’alegren
Estic content, feliç de poder jugar. Tothom m’ajuda molt en el poc temps que fa que soc aquí
Álvaro Vázquez
davanter del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)