3a divisió FEF

El Palamós incorpora Henry

3a divisió. El club palamosí tanca el quart fitxatge del mes de gener, que arriba procedent del Llagostera B per reforçar la davantera, i n’espera fer un o dos més en els pròxims dies. El degà també va anunciar les baixes de Marc Vilà i Eppy

El Palamós continua renovant la plantilla per afrontar l’últim tram de temporada amb més optimisme i ahir va anunciar el fitxatge del davanter Henry Gilham, que es converteix en la quarta incorporació d’aquest mes de gener, després de les arribades de Mamau, Sergi Caballero i Àlex Campos.

Henry arriba procedent del Llagostera B, on aquesta temporada ha jugat 14 partits i ha marcat dos gols a primera catalana. El punta, que afegirà competència en una posició en què els palamosins tenien menys efectius, ja té experiència en la categoria, i és que abans de jugar al filial llagosterenc va disputar 31 partits a tercera (917 minuts), repartits entre el Figueres (20), on va marcar un gol, i la Jonquera (11). Després de la seva arribada, el Palamós continua atent al mercat i espera fer una o dues incorporacions més.

Dues sortides

Si arriben jugadors també n’han de sortir i el Palamós va donar ahir dues baixes, les de Marc Vilà i Eppy. Vilà, que acabarà la temporada a primera catalana amb el Manlleu, havia anat perdent protagonisme amb el pas de les jornades i no havia jugat ni un minut en els últims cinc partits. Eppy, en canvi, sí que jugava últimament, i és que havia jugat com a mínim 45 minuts en set de les últimes deu jornades de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)