Reus

A casa, però com a hoste

Reus. Ramon Folch tornarà demà a la seva ciutat per jugar com a visitant al municipal per primer cop des que és futbolista professional

Ramon Folch haurà de fer demà una cosa que se li resultarà estranya: entrar al vestidor visitant de l’estadi municipal de Reus. El mig centre de 28 anys torna a casa amb la samarreta de l’Oviedo i jugarà al camp on va acabar de créixer com a futbolista per primer cop des que competeix en categories professionals. “Ha estat una setmana especial, ja que hem estat intercanviant missatges amb els excompanys recordant que ens veuríem”, explica l’excapità del Reus, que intentarà abstraure’s d’aquest factor emocional: “Malgrat saber que serà especial, vull normalitzar aquest retorn per intentar aconseguir els tres punts.”

El jugador format al planter roig-i-negre, amb tot, tornarà a casa havent-se fet un lloc en un dels grans clubs del futbol estatal. De fet, és l’únic futbolista de l’Oviedo que no s’ha perdut ni un sol minut en la lliga. “Estic molt content amb la meva trajectòria amb l’equip fins ara”, afirma el migcampista, que remarca que està en un moment de plenitud: “Em trobo molt bé, ho he jugat tot les darreres temporades, em cuido i tot això al final s’acaba notant.” D’altra banda, respecte al partit de demà, Folch adverteix del potencial del Reus quan juga a casa: “És un equip bastant sòlid, a camp contrari de vegades li ha costat, però a casa és fiable i difícil de batre.” I és que les mides del municipal condicionen, detalla el reusenc: “Fa la sensació que el camp és petit i et costa jugar. Cal pensar ràpid, però l’Oviedo ha demostrat que pot competir en qualsevol lloc.”

LES FRASES

Ja ha estat una setmana diferent, en què he anat rebent missatges; serà un duel especial, tot i que ho intentaré normalitzar

LA XIFRA

2.070
minuts
ha disputat Folch amb la samarreta de l’Oviedo. És l’únic de la plantilla que ho ha jugat tot en la lliga.
A Reus el camp se’t fa petit i has de pensar ràpid, però som un equip que s’adapta bé a tot
Ramon Folch
MIG DE L’OVIEDO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)