Nàstic

futbol

Nàstic

“També estem fotuts”

Nàstic. Xavi Molina explica que la plantilla està decebuda per la derrota en el derbi, però demana el suport a l’afició per revertir la ratxa a casa

El capità del Nàstic, Xavi Molina, va parlar de l’estat anímic de l’equip després de perdre el derbi del Camp de Tarragona contra el Reus (1-2) oferint una mala imatge. “A l’afició li dic que des de dins del vestidor també estem molt fotuts, ja que teníem la il·lusió de guanyar i no vam poder oferir aquesta alegria”, va dir el futbolista de la Canonja, que ara demana unitat d’acció: “Els 3 punts de l’altre dia els podem recuperar al camp de l’Sporting o la setmana que ve a casa contra el Cadis, hem d’estar units i entre tots ho tirarem endavant. Va ser un cop dur però ens hem d’aixecar tan aviat com sigui possible.” Per fer-ho, un triomf en la visita de diumenge a El Molinón seria ideal, tot i que Molina és conscient que es tracta d’un escenari complicat: “És un camp dificilíssim i haurem de fer les coses molt bé, tocarà treballar de valent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)