3a divisió FEF

Kike Sánchez, reforç de qualitat per al Palamós

3a divisió. L’extrem arriba al degà després de rescindir el contracte amb l’Olot fa unes setmanes i augmentarà la competència en atac

El Palamós continua molt actiu aquest mes de gener i ahir va anunciar el seu cinquè fitxatge, el de Kike Sánchez, després d’haver incorporat Henry, Mamau, Àlex Campos i Sergi Caballero. L’extrem escalenc estava lliure després de rescindir el contracte amb l’Olot fa tot just unes setmanes i el club palamosí no ha deixat escapar l’oportunitat d’incorporar el jugador de 21 anys, que segurament ja debutarà demà a casa contra el Santfeliuenc i, fins i tot, ho podria fer com a titular.

El perfil de Kike Sánchez s’adapta a la perfecció al que ha estat buscant el Palamós en aquest mercat: un jugador jove amb talent, ambició i projecció que millori el rendiment que ha donat l’equip fins ara. L’extrem cobrirà la baixa de Marc Vilà, que dimecres va rescindir el seu contracte. Tot i que Kike Sánchez només té 21 anys ja ha jugat més de cinquanta partits a la categoria, així que aportarà experiència a la posició d’extrem, on Nahuel i Litus no en tenien tanta. Format a les categories inferiors de l’Escala, el Figueres, el Gironès-Sàbat i l’Espanyol, Sánchez va arribar a jugar en les categories inferiors de la selecció espanyola abans de fitxar per l’Olot quan va acabar l’etapa juvenil. Els olotins el van cedir al Peralada, on va jugar 31 partits i va marcar 4 gols. La temporada passada va repetir a 3a, però ja amb l’Olot, i va ser un fix (25 partits, 2 gols) en l’equip campió fins que una pubàlgia el va apartar del final de temporada i l’ha condicionat aquesta a 2a B –només 3 partits.

La setmana que ve, el Palamós confia fer encara un fitxatge més, el d’un davanter, que podria arribar de l’estranger.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)