Territorial

La Jonquera busca l’estabilitat a la banqueta amb Boix

1a catalana. El tercer tècnic dels fronterers aquest curs aterra a l’entitat “amb molta il·lusió” davant del nou repte

Demà a Manlleu debutarà a la banqueta de la Jonquera el tercer tècnic del curs de l’equip fronterer. Jordi Boix, que s’estrena en la categoria, entoma el repte amb molta motivació i amb un objectiu clar cap a la plantilla: “Hem de transmetre tranquil·litat als jugadors. Trobar una estabilitat i una complicitat amb els futbolistes i tampoc canviar gaires coses del joc que estaven fent. La línia de joc i de resultats de l’equip no era dolenta en línies generals tot i les darreres ensopegades”, explica l’entrenador garrotxí.

Acompanyat de Lluís Moñino, Jordi Boix té clar que els resultats marcaran quin és el seu lloc en la classificació però espolsa de favoritismes l’equip: “Primer hem de fer els punts de la salvació i a partir d’aquí, el què vingui. Des del club no s’han marcat acabar en una posició específica. L’objectiu sempre és competir i quedar com més amunt millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)