3a divisió FEF

El Figueres busca aixecar el vol a Vilassar

3a divisió. Els alt-empordanesos visiten el penúltim classificat (12 h) amb la necessitat de sumar els tres punts i guanyar tranquil·litat

El Figueres va deixar escapar la setmana passada a casa contra el Vilafranca (1-3) l’oportunitat d’engegar una bona ratxa de resultats i entrar en una dinàmica positiva, per això avui té menys marge d’error al camp del penúltim classificat, el Vilassar. El fet és que la Unió s’està trobant millor en els partits a domicili que a Vilatenim i avui intentaran enfonsar una mica més el conjunt maresmenc en la classificació i, de pas, sumar tres punts més que permetin fer un pas endavant en l’objectiu d’escalar posicions i no haver de patir al final del curs. “A fora anem aconseguint resultats i contra un rival que està a baix hem de sumar els tres punts per anar escapant de la zona baixa”, valora Damià Abella, el tècnic interí del Figueres.

A priori l’oportunitat dels figuerencs és més que bona, i és que el Vilassar només ha estat capaç de sumar 6 dels 30 punts possibles a casa i arriba al matx encadenant tres derrotes. De totes maneres, els figuerencs no se’n refien i és que no és un camp que les darreres temporades els hagi estat propici. “És un camp difícil i un rival que no es pot menysprear. Hem de pensar en nosaltres i recuperar la bona línia de joc”, opina Abella.

Un dels altres condicionants del Figueres tornaran a ser les baixes. Abella no podrà comptar amb els sancionats Maik Molist i Cunill ni amb Ot, lesionat, però recuperarà Albert Canal.

LA PRÈVIA

Contra un rival que està a baix hem de sumar els tres punts per anar escapant de la zona baixa
Damià Abella
entrenador interí del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)