Territorial

Un diumenge lluny de casa

1a catalana. Els cinc equips de la demarcació gironina intentaran sumar els tres punts en els seus partits fora de casa. El partit de la Jonquera a Manlleu serà el debut de Jordi Boix com a tècnic

No és habitual que els cinc equips de la demarcació del grup 1 de primera catalana coincideixin jugant en diumenge, però encara ho és menys que tots ells hagin d’afrontar la jornada a domicili com passarà avui. El Banyoles visitarà la Muntanyesa (12 h); el Farners, el Júpiter (12 h); el Lloret, el Can Vidalet (12.10 h); el Llagostera B, el Castellar (12.15 h), i la Jonquera tancarà la jornada al camp del Manlleu (16.30 h). Precisament la jornada serà especial per als jonquerencs, ja que suposarà l’estrena de Jordi Boix a la banqueta alt-empordanesa. El debut del tècnic no ha d’amagar la importància del duel per als fronterers, i és que necessiten una victòria si no volen veure com el somni de lluitar per les primeres posicions no s’escapa encara una mica més.

El Banyoles és qui més necessita aconseguir algun punt per sortir de la zona baixa, però la Muntanyesa és dels equips que concedeixen menys a casa i està en un moment de forma impressionant que li ha permès escalar fins a la tercera posició. En l’extrem contrari als banyolins hi ha el Farners, que la setmana passada va aconseguir trencar la ratxa de cinc derrotes consecutives i avui visita el Júpiter, que és a les portes del descens, amb l’objectiu de sumar tres punts més que acostin l’equip una mica més a una permanència que cada vegada sembla més encarrilada.

En els altres dos partits el Lloret intentarà oblidar la derrota de dissabte passat al camp d’un rival dur com el Can Vidalet, mentre que el Llagostera B, que no ha guanyat des del novembre, tindrà una bona ocasió contra el cuer, el Castellar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)