Reus

Una tarda qualsevol

Reus. Partit habitual dels roig-i-negres, amb ambició en la primera part, en què, com sempre, va faltar verí en atac, i més ímpetu ofensiu del rival en la segona, quan va aparèixer Edgar Badia

REUS 0 OVIEDO 0

REUS:Edgar Badia; Campins, Tito Ortiz, Pablo Íñiguez, Álex Menéndez; Carbonell, Gus Ledes, Vitor Silva; Yoda (David Haro, 85’), Máyor (Edgar Hernández,88’) i Fran Carbia (Juan Cámara, 71’).OVIEDO:Herrero; Johannesson (Cotugno, 89’), Verdés, Forlín, Christian Fernández, Mossa; Yeboah (Toche, 71’), Ramon Folch, Rocha, Saúl Berjón; i Linares (Varela, 88’).ÀRBITRE:Prieto Iglesias.T.G.:Als locals Yoda i Juan Cámara, i als visitants Verdés, Linares i Toché.PÚBLIC:2.373 espectadors.

Els elements habituals dels partits del Reus van confluir, ahir a la tarda al municipal, per mostrar als espectadors la pel·lícula que han vist tantes vegades des que l’equip roig-i-negre competeix amb nota en segona A. Ambiciós i amb personalitat, va portar la iniciativa en la primera meitat, en què va tornar a evidenciar els problemes crònics en la finalització. En la segona, l’Oviedo, un dels equips més en forma del moment i clar favorit a l’ascens, va fer una passa endavant i va tenir alguna bona ocasió, moment en què va aparèixer un dels baluards habituals del Reus, Edgar Badia. Els roig-i-negres, constants i competitius fins al final, van acabar el partit a l’àrea rival, amb dos córners.

El Reus hauria volgut donar continuïtat a la victòria contra el Nàstic amb tres punts més, però es va haver de conformar amb un empat. “Arriba l’hora de la veritat; ara no es permeten errades i s’ha d’anar sumant”, va dir després del partit el tècnic de l’Oviedo, Juan Antonio Anquela, un dels grans coneixedors d’una categoria en què els equips com el Reus, regulars i amb les idees clares, tenen molts números per sobreviure i, amb una mica més d’encert, progressar.

Máyor, que en el quart minut de joc va desaprofitar una pilota lluitada per Fran Carbia, amb el porter visitant descol·locat, amb un xut imprecís, massa alt; Yoda, que va abusar de la conducció quan ja havia entrat a l’àrea i podia xutar, i Fran Carbia, a qui li va caure l’esfèrica al costat després d’uns rebots en una falta penjada i que va xutar malament, van demostrar, en la primera meitat, que la falta de verí del Reus en atac no té fàcil solució. Més estètica va ser l’arribada fins a la línia de fons amb centrada d’Álex Menéndez i la rematada de cap de Máyor, però el resultat també va ser el mateix: la pilota fora dels tres pals. El Reus, amb la injecció de moral que li havia donat el triomf en el derbi, era ambiciós i feia que l’Oviedo hagués d’estar concentrat en defensa i amb prou feines s’apropés a l’àrea d’Edgar Badia. Un cop de cap de Forlín a centrada de Christian Fernández, rebutjat amb un pèl de sort pel porter local, va ser l’acció més destacada dels asturians abans del descans.

En la segona meitat, ja sol passar que el Reus perdi intensitat i que el rival creixi, i més si és un equip com l’Oviedo, en bona dinàmica i potencial ofensiu. Així, Linares va tenir dues bones ocasions per marcar, les millors del partit, una aprofitant una errada de Tito Ortiz i l’altra, una passada interior de Mossa. En totes dues, Edgar Badia no es va deixar sorprendre en l’un contra un i va rebutjar els seus xuts. Potser l’Oviedo es veia dominador, però era molt conscient que no es podia descuidar en defensa perquè el Reus no surt mai dels partits. De fet, els últims minuts van tornar a ser dels locals, amb Vitor, Ledes i Cámara buscant amb intensitat forats en la rereguarda blava. Només en van poder treure, però, un parell de serveis de cantonada sense conseqüències.

El Reus és un molt bon equip amb molt criteri i no es descompon mai. En aquest camp, tots els equips pateixen, nosaltres també
En la segona part, hem millorat, més junts i més tancats per dins, i ells han estat menys fluids
Juan Antonio Anquela
entrenador de l’oviedo

ELS VESTIDORS

Hem estat superiors en la primera part, amb arribades, però, com sempre, amb mancances en la finalització
Hem competit molt bé contra un dels millors equips de la categoria. És un bon punt
Xavi Bartolo
segon entrenador del reus

Baixa d’última hora de Juan Domínguez

Juan Domínguez, que havia de ser titular, va caure de la convocatòria a última hora per culpa de la febre. El lloc al mig del camp del gallec, que va ser un dels millors del Reus, amb gol inclòs, contra el Nàstic, el va ocupar Gus Ledes, que va tornar a la titularitat després de dos partits sense jugar. Com era de preveure, Aritz López Garai, que ahir va seguir el partit des de la graderia per sanció, va optar per Tito Ortiz i Pablo Íñiguez per fer parella a l’eix de la defensa en el lloc dels sancionats Atienza i Olmo. El d’ahir va ser el primer partit sense el porter Roberto Santamaría, que ha fitxat per l’Osca. Xavi Bartolo va explicar que Antonio Sillero, convocat ahir, serà el segon porter fins al juny i que en busquen un perquè ocupi el seu lloc en el filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)