Nàstic

futbol

Nàstic

Un respir molt perillós

Nàstic. Els grana, bloquejats i qüestionats a casa, tornen a jugar com a visitants, on estan més còmodes i treuen més punts, tot i que fiar-ho tot a estadis com el de l’Sporting té un risc elevat

El Nàstic juga amb foc. Bloquejat i molt qüestionat al seu estadi, on només ha aconseguit 4 dels últims 21 punts que hi ha disputat i on sent el descontentament de la seva afició, es refia del bon rendiment a camp contrari –quatre victòries en els sis últims desplaçaments– per mantenir-se allunyat de la zona de descens. Però és molt perillós confiar en el que es pugui aconseguir a fora, ja que no és gens fàcil, per molta confiança que es tingui en les pròpies possibilitats, sobretot si es visita, com aquesta tarda, el terreny de joc de l’Sporting (a les 4), i si a més es fa amb la pressió d’haver d’obtenir punts com sigui vistos els problemes a casa. Una derrota avui a El Molinón, especialment després del cop duríssim que va suposar perdre al Nou Estadi contra el Reus, deixaria l’equip molt tocat i el tècnic, Antonio Rodríguez, a la corda fluixa.

Per afrontar el partit, Rodri manté les baixes de les últimes setmanes –Sergio Tejera, Uche, Djetei, Jean Luc i Eddy Silvestre– i té el dubte de Muñiz, que es va donar un cop en un entrenament, la qual cosa l’ha obligat a convocar dinou jugadors. Delgado no s’entrena amb permís del club per buscar una sortida en el mercat d’hivern.

L’Sporting, per la seva banda, està en procés de recuperació. L’equip asturià va començar bé la lliga, inclòs un contundent 0-4 al Nou Estadi en el partit de la primera volta, però va anar a menys i, després d’una ratxa negativa –dos punts en sis partits–, el tècnic, Paco Herrera, va ser destituït. El va substituir Rubén Baraja, que ha guanyat tres dels cinc partits que ha dirigit. Han estat els tres últims que ha disputat a El Molinón –contra el Tenerife, el Còrdova i l’Alcorcón–, amb tres gols en cada partit.

LA PRÈVIA

Hem de buscar solucions per als partits a casa, però ens urgeix més el matx a Gijón, que ens ajudarà a guanyar moral
Antonio Rodríguez
entrenador del nàstic
A fora el Nàstic té una gran fortalesa sense pilota, juga amb ofici, és molt ordenat i sap aprofitar les errades dels rivals
Rubén Baraja
entrenador de l’sporting

Cap derrota en les quatre últimes visites a Gijón

Al Nàstic tradicionalment li ha provat força el camp de l’Sporting, ja que no hi ha perdut en cap de les últimes quatre visites, amb dues victòries. Ja fa gairebé deu anys de l’últim partit del Nàstic a El Molinón. Va ser en la segona volta de la temporada 2007/08, en un partit en què els grana, que lluitaven per la permanència, van empatar contra un Sporting que acabaria pujant a primera (3-3). La temporada 2005/06 i l’anterior, el Nàstic, entrenat llavors per Luis César, hi va aconseguir dues victòries, 0-1 i 0-3 respectivament. La campanya 2001/02 hi va tornar a haver empat (1-1). Les altres dues visites són molt anteriors: 3-0 la temporada 1950/51 a segona divisió i 3-2 la 1947/48 a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)