Nàstic

El Nàstic també perd al camp de l’Sporting (2-0)

2a divisió A. Els grana, fiables fins ara a fora, han tingut poques opcions a El Molinón i el tècnic, Rodri, queda a la corda fluixa

El Nàstic, que fins ara s’estava mostrant com un equip fiable fora de casa, ha caigut aquesta tarda al camp de l’Sporting, on ha mostrat poc poder ofensiu i cap capacitat de resposta. La derrota deixa el tècnic, Antonio Rodríguez, a la corda fluixa.

L’Sporting ha començat amb més convicció i ha arribat amb cert perill a l’àrea de Dimitrievski, tot i que amb el pas dels minuts el Nàstic ha controlat el ritme del joc. Quan més còmode semblaven els grana, just abans del descans, Michael Santos ha aprofitat una pilota llarga per superar Dimitrievski per sobre (47’).

La segona meitat ha començat amb un Sporting intens que ha avisat diverses vegades abans del segon gol, obra de Rubén García després del rebuig de Dimitrievski a un xut de Jony (65’). Tot i que encara faltava molt per al final, el Nàstic no ha mostrat símptomes de reacció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)