Territorial

El desencert es paga

1a catalana. El Lloret disposa de les millors oportunitats però no és efectiu i acaba perdent en la seva visita a Esplugues de Llobregat

can vidalet 1 lloret 0

CAN VIDALET:Caleb, Michel, Cristian, Guiró (Sabaté, 45’), Jiei, Aleix Soler, Eslava, Caba (Rubén, 77’), Hamza (Sergi Cabré, 65’), Capi (Edu, 87’) i Pau.LLORET:Gurt, Puntí (Velis, 76’), Majó (Romero, 77’), Raúl Calvo (Poderoso, 86’), Serralunga, Iván Poza (Expósito, 65’), Cunill, Nil Victòria, Bukary, Marc Sánchez (Aran, 86’)i Peke.GOLS:1-0 (56’) Caba.ÀRBITRE:Marcelino Gracia.T.G.:al local Hamza; als visitants Tuscà, Bukary i Marc Sánchez.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 100 espectadors.COMENTARI:El Lloret va perdre per la mínima en la seva visita al camp del Can Vidalet. L’enfrontament va ser molt igualat però una contra ben trenada pels locals, amb el dubte de si la pilota va acabar traspassant la línia de gol, va ser clau per a uns lloretencs que van tenir ocasions però els va mancar encert en la finalització. En la primera part, l’equip dirigit per Edu Urdiales va disposar de tres ocasions de gol però cap de les rematades va acabar entre els tres pals. En la segona meitat, la tònica va ser la mateixa fins que en el 56’ un contracop del Can Vidalet va acabar amb un gol fantasma de Caba molt protestat pels selvatans. El col·legiat va donar el gol per bo i tot i tenir oportunitats, el marcador ja no es va moure i el Lloret va tornar de buit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)