Nàstic

Futbol

2a divisió A

El Nàstic destitueix Rodri i torna a confiar en Nano Rivas

2a divisió A. És el segon canvi d’entrenador del club grana, que ja va fer fora Carreras

El consell d’administració del Nàstic ha confirmat aquest vespre la destitució del tècnic, Antonio Rodríguez, per la deriva de resultats de l’equip grana, especialment a casa, i amb la derrota de diumenge al terreny de joc de l’Sporting, en què va oferir una imatge pobra, com a gota que ha fet vessar el vas. Rodri va ser el relleu després de la quarta jornada de Lluís Carreras, l’entrenador que va començar la campanya. Per substituir-lo, el Nàstic torna a confiar en Nano Rivas, que el curs passat va salvar l’equip del descens en agafar-ne les regnes en les tres últimes jornades substituint el cessat Juan Merino –relleu, al seu torn, de Vicente Moreno–, i en aconseguir les tres victòries necessàries. Ara, Rivas, que signa fins al juny del 2019, ha de redreçar el rumb d’un Nàstic que té les places de descens a un sol punt.

Per altra banda, el Nàstic ha lligat el sisè reforç d’hivern, el central mallorquí Julio Pleguezuelo, cedit per l’Arsenal, i ha anunciat la sisena sortida, la d’Eddy Silvestre. Delgado i Bruno Perone, també abandonaran el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)