Barça B

Nahuel arriba per fi

Barça B. El club blaugrana tanca un acord amb el Vila-real per incorporar l’extrem argentí de 21 anys, fins ara al Betis, que arriba cedit amb una opció de compra a final de temporada

Era un dels noms que hi havia sobre la taula des de l’inici del mercat d’hivern, tot i que a l’estiu ja se l’havia seguit, i ha arribat gairebé al límit de tancament. Matías Nahuel va poder signar per fi el nou contracte amb el Barça ahir, després que el club blaugrana arribés a un acord amb el Vila-real, que el cedeix fins a final de temporada. Un cop acabi el curs, es podrà executar una opció de compra. L’extrem argentí de 21 anys, amb tot, es converteix en la quarta incorporació d’aquest gener, després que hagin arribat el pivot Christian Rivera, el central Martin Hongla i l’atacant Ballou Tabla.

Amb la seva arribada, Gerard López s’assegura disposar d’un extrem ràpid i desequilibrant, que les darreres tres temporades ha jugat a primera amb el Vila-real i el Betis, si bé no ha tingut gaire continuïtat darrerament (16 partits titular en la lliga, tres dels quals aquesta temporada). Nahuel, que va arribar al futbol de base del Vila-real amb només 12 anys, havia estat una de les grans promeses del club groguet. De fet, ha estat internacional amb Espanya amb les seleccions sub-19 i sub-21. El de Rosario, amb tot, afronta la nova etapa il·lusionat. “L’espera s’ha fet llarga; quan vaig saber l’interès del Barça no vaig trigar ni un minut a dir que sí, tenia moltes ganes de venir”, va dir el futbolista als mitjans del club, i va explicar que ja s’ha informat sobre el que es trobarà: “Fa dies que parlo amb Ortolà, a qui conec del Vila-real, i m’ha dit coses bones.”

Kaptoum marxa al Betis

En el capítol de les sortides, el club blaugrana continua concretant moviments i ahir va rescindir el contracte al migcampista camerunès Wildrid Kaptoum, que estava sense fitxa després d’haver-se lesionat a l’estiu. El jugador camerunès marxarà, si no hi ha cap contratemps, al Betis, que l’incorpora per reforçar el filial mentre recupera el to físic.

LES FRASES

L’espera s’ha fet llarga. Quan vaig saber l’interès del Barça no vaig trigar ni un minut a dir que sí, tenia moltes ganes de venir

LA DADA

Fa dies que parlo amb Ortolà, a qui conec del Vila-real, i m’ha dit coses bones del que em trobaré
Matías Nahuel
Matías Nahuel Leiva
Rosario, Argentina 22-11-1996 (21 anys)
Extrem Alçada: 1,72 m Pes: 66 kg
FORMACIÓ
Escuela Adiur (Rosario) i Vila-real
TRAJECTÒRIA
12/13
Vila-real B (2a B) 6 p
13/14
Vila-real B (2a B) 27 p. i 5 g.
13/14
Vila-real (1a) 5 p.
14/15
Vila-real B (2a B) 31 p. i 6 g.
15/16
Vila-real (1a) 20 p.
16/17
Betis (1a) 10 p.
17/18
Betis (1a) 7 p. Internacional amb la selecció espanyola sub-19 i sub-21.
1.603
minuts
ha jugat Nahuel a primera divisió, entre el Vila-real i el Betis. En total, ha disputat 42 partits, 16 dels quals com a titular.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)