3a divisió FEF

El Palamós juga amb foc

3a divisió. Els del Baix Empordà encadenen set jornades sense vèncer, cauen en descens directe i hauran de començar a sumar punts si volen escapar de les posicions més inestables

El Palamós continua jugant amb les brases del fons de la classificació. I és que, després de l’empat al Palamós-Costa Brava contra el Santfeliuenc (1-1), l’equip dirigit per Pitu Batlle encadena ja set jornades sense conèixer la victòria amb un rèdit de dos punts sumats dels darrers 21 possibles. Els del Baix Empordà no reaccionen i, amb la victòria del Granollers contra l’Ascó (3-1), es troben ja en descens directe a primera catalana a conseqüència d’un goal average general més negatiu (-21 dels palamosins i -18 dels vallesans).

A la pèssima posició en la taula s’hi ha d’afegir una bona dosi de dramatisme, ja que la part baixa ha tingut un trencament total entre el dissetè, el primer equip salvat del descens directe, i el setzè. Entre les dues posicions hi ha nou punts de diferència, tot un món per eixugar si no es vol patir amb els descensos compensats. En el grup tercer de segona B hi ha molts equips catalans implicats en la lluita per no baixar que, en cas de fer-ho, convertirien en plaça de descens la dissetena posició –s’evitarien els descensos compensats si pugen de tercera a segona B tants equips com facin el camí a la inversa.

El primer objectiu del degà ha de ser evitar la divuitena posició, però en el futur més immediat hauria d’arromangar-se per escurçar la distància respecte a la setzena. El Palamós ha igualat la pitjor ratxa de l’actual temporada quan de la primera jornada a la setena també va sumar dos punts de 21, però per sort, en la vuitena, va guanyar el seu primer partit a Granollers (1-2).

CAL TENIR EN COMPTE

Els descensos compensats des de 2a B fan que la dissetena plaça sigui molt perillosa
Europa - Palamós (j. 17) 1-0
Palamós - AE Prat (j. 18) 0-2
L’Hospitalet - Palamós (j. 19) 5-1
Reus B - Palamós (j. 20) 3-2
Palamós - Figueres (j. 21) 0-1
Santboià - Palamós (j. 22) 1-1
Palamós - Santfeliuenc (j. 23) 1-1

Henry debuta amb gol en un onze ple de nous fitxatges

Si alguna notícia positiva va deixar el darrer partit de lliga per al Palamós va ser la del debut en l’onze inicial dels darrers dos fitxatges, Henry i Kike Sánchez. El davanter centre, a més, va fer el gol de l’empat amb una rematada de cap plena d’oportunisme després d’un refús defensiu que havia acabat al pal. El debut d’Henry va deixar bones sensacions, i és que, el tècnic del Palamós, Pitu Batlle, va conformar un onze ple de novetats recents pel que fa al capítol d’altes a l’entitat. Si bé a la porteria va continuar apostant per Albert Quintanas i Àlex Campos va ser suplent, futbolistes com ara Mamau, Sergi Caballero i Kike Sánchez, l’altre debutant amb els palamosins, junt amb Oriol Vila i Marc Gelmà –arribats amb la lliga ja començada– van ser altres peces utilitzades per l’entrenador del Palamós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)