3a divisió FEF

Darreres ajudes d’hivern

3a divisió. L’Hospitalet aprofita el darrer dia del mercat de gener per incorporar tres futbolistes, el Granollers en presenta tres més i l’Europa perd Javi Navarro, traspassat al filial del Cadis

Els equips catalans de tercera divisió han utilitzat el mercat d’hivern per reforçar les plantilles, i alguns van aprofitar ahir les darreres hores per fitxar. El que es va reforçar més ahir va ser l’Hospitalet, que va fer oficials tres incorporacions: el davanter de Mali Draman Konaré, que militava en el Peralada; l’extrem francès Alonzo Rodrigues, que prové de l’ASCC Football i que pot actuar a les dues bandes, i el jugador argentí, també destinat a actuar en qualsevol dels dos carrils, Gustavo Reynoso, de 22 anys i que ja feia dies que s’entrenava amb l’equip del Barcelonès. També ahir, el Granollers va presentar tres incorporacions, el davanter Álvaro Fernández, exfutbolista del Gavà i la Jonquera; Héctor Poncelas, un extrem esquerre que prové del RSD Alcalá, i Aitor Granados, un lateral esquerre que fins ara militava a l’Espanyol B. El Gavà, un dels equips que més ha canviat des de l’estiu, va anunciar dos fitxatges: el migcampista David García (Fundació Hermes) i l’extrem brasiler Cunha Junior (Bourgoin). En el Reus B, el porter titular, Antonio Sillero, s’ha incorporat al primer equip pel comiat de Santamaría, i s’ha reforçat la porteria amb Chechu Grana (Formentera). I el Vilafranca va incorporar, també ahir, els jugadors sub-23 Fran Álvarez i Ivan León.

Per una altra banda, l’Europa va patir ahir la sortida d’un dels seus futbolistes amb més projecció, el davanter Javi Navarro, que s’incorpora al filial del Cadis. Com que el club de Gràcia comptava amb el futbolista fins a la fi de la temporada, ha rebut una compensació econòmica. Javi Navarro, de 20 anys, ha jugat un any i mig a l’Europa i, malgrat una lesió important, ha disputat 38 partits de lliga i ha fet nou gols. Aquesta temporada ha jugat 22 partits i ha fet set gols.

Revolució al Baix Empordà

El Palamós passa per una dinàmica negativa i acaba de caure en zona de descens. És per això que l’equip del Baix Empordà ha viscut una revolució les darreres setmanes, tant pel que fa a les altes (vuit) com a les baixes (vuit). Henry (Llagostera B), Cardete (Sabadell B), Mamau (la Jonquera), Uri Vila (Farners), Sergi Caballero (Gavà), Kike Sánchez (Olot) i Àlex Campos (Pobla) han arribat al club degà, que ahir va anunciar el darrer fitxatge, el del jove futbolista de 19 anys Luv Kapoor, que prové del futbol indi –caldrà veure si es tracta d’un experiment o no–. El Palamós va donar ahir la baixa a Fran Ochoa i Crespo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)