Territorial

Álvaro, nova baixa a la Jonquera

1a catalana. El Granollers, de tercera divisió, s’emporta el màxim golejador de l’equip jonquerenc. L’equip ha tingut un degoteig constant de baixes per diversos motius des de l’inici de temporada que el deixen amb una plantilla molt curta

La Jonquera va rebre un nou revés en l’últim dia del mercat de fitxatges d’hivern pel que fa al seu potencial, ja que el Granollers, que lluita per salvar-se a tercera divisió, va fitxar el màxim golejador dels jonquerencs, Álvaro Fernández, autor de sis dianes en quinze partits.

La baixa del davanter s’afegeix a un reguitzell de sortides per diversos motius d’una plantilla que a l’estiu va pensar Miquel Ángel Muñoz des de la banqueta, ha dirigit Joan Mármol durant bona part del curs després de fer-se’n responsable just abans de la primera jornada i, des de la setmana passada, s’entrenen Jordi Boix i Lluís Moñino. El cas d’Álvaro és similar al de Mamau, que va marxar al Palamós: equips de categoria superior s’han fixat en el potencial d’alguns jugadors de la Jonquera i davant la possibilitat de jugar en una categoria superior, el club poc hi ha pogut fer retenir-los.

Amb la marxa d’Álvaro, la Jonquera queda amb 16 futbolistes del primer equip, una llista una mica curta per fer front a tota la segona volta de la competició, tal com reconeixia el nou entrenador dels de l’Alt Empordà, Jordi Boix, just abans del seu debut la setmana passada contra el Manlleu. Aquest curs, la Jonquera ha utilitzat 24 futbolistes.

Marcat amb vermell

Tot i que el joc no està sent dolent, la Jonquera encadena quatre partits sense guanyar. Diumenge, a casa, l’equip fronterer buscarà retrobar-se amb el triomf en un duel molt important per allunyar fantasmes i consolidar-se en la zona tranquil·la. La Jonquera rebrà un Mollet que ocupa llocs de descens amb tres punts menys que el conjunt de Boix. El rival fa sis jornades que no guanya, una situació que ha provocat aquesta mateixa setmana un canvi a la banqueta on han arribat els exfutbolistes Alberto Manga i Manu Viale.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)