3a divisió FEF

ESPORTS

FUTBOL

En inferioritat de condicions

3a divisió. L’Europa afronta el segon tram de la temporada en plena lluita per jugar la promoció d’ascens després d’haver perdut tres futbolistes importants des de l’inici del curs

La notícia a última hora de la marxa de Javi Navarro al filial del Cadis –7 gols i 22 partits titularitats– va caure com una galleda d’aigua freda al Nou Sardenya. Sense temps per reaccionar, l’Europa va veure com es quedava sense un dels seus pilars, que s’afegia a la llista de jugadors que han deixat l’equip durant el curs.

“És evident que l’equip ha perdut potencial des de l’inici de la temporada. Hem perdut jugadors contrastats i amb experiència en la categoria”, explica el tècnic, Joan Esteva, fent referència a la marxa de l’esmentat Navarro, de Dani Pujol, Xavi Civil i, en menor mesura, de Gaixas i Àlex Torres, amb protagonisme més aviat residual, que, per una raó o una altra, han abandonat la nau escapulada en els darrers mesos.

“Estem competint contra equips de molt potencial que, a sobre, s’han pogut reforçar. És un hàndicap que tenim per afrontar la part final del campionat”, afegeix Esteva, que ha vist com, tot i els problemes, el seu equip està empatat a punts amb el Sant Andreu, que és l’equip que marca la classificació per al play-off d’ascens.

Solucions imaginatives

“Tots aquests impediments, el que estan fent és posar en valor el que està fent la plantilla i tot el cos tècnic. En les últimes setmanes el meu missatge va dirigit a posar de relleu la gran feina que està duent a terme aquest vestuari. Que a hores d’ara estiguem igualats amb equips amb plantilles de tant nivell diu molt de la feina feta fins ara”, diu el tècnic, que fins a final de curs només disposarà d’un davanter centre –Raíllo– i haurà d’improvisar amb els possible problemes que sorgeixin a la zona d’atac. I és que, tot i les nombroses baixes, l’Europa només s’ha pogut reforçar amb dos jugadors: l’experimentat Aimar Moratalla i el balear Gálvez, una incògnita: “Sabíem que teníem recursos limitats i que haurem de tirar endavant amb això. És una bona opció perquè els joves facin un pas endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)