Territorial

També volen derrotar el Barça

Divisió d’honor juvenil. El Girona rep el líder a Vilablareix (11 h) amb l’objectiu de seguir comptant per victòries els partits a casa i sumar tres punts que el mantinguin en la lluita per la segona posició

El Barça, líder sòlid de la lliga, posarà a prova avui la imbatibilitat a Vilablareix del Girona, que després de guanyar-hi els deu primers partits vol encadenar l’onzena victòria com a local i donar un cop d’efecte en la lluita per la segona posició. “A casa és on hem fet el millor futbol i ho hem d’aprofitar perquè ens sentim molt segurs juguem contra qui juguem”, assegura el tècnic del juvenil del Girona, Àlex Marsal. Un triomf dels gironins permetria, a més, aprofitar el duel d’avui entre el Saragossa i el Mallorca, segon i tercer classificats respectivament.

Els gironins saben que no serà gens fàcil guanyar, o fins i tot empatar, contra un Barça que ha premut l’accelerador i ha guanyat 10 dels últims 11 partits de lliga. “Amb el canvi d’entrenador és un equip que té molts registres i és capaç de dominar-te i ofegar-te a través de la possessió o de fer-te molt mal amb un joc més directe, però nosaltres no hem de perdre la identitat que ens ha portat fins aquí i hem de ser valents, pressionar-los al davant i dificultar el seu joc tant com puguem”, analitza Marsal, que tindrà la baixa per sanció d’un dels pilars defensius, el central Teo.

LA PRÈVIA

A casa és on hem fet el millor futbol i ho hem d’aprofitar perquè ens sentim molt segurs juguem contra qui juguem
El Barça et pot dominar amb la possessió o fer-te mal amb joc directe. Hem de ser valents i pressionar per dificultar el seu joc
Àlex Marsal
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)