3a divisió FEF

Obligats a guanyar

3a divisió. El Palamós necessita el triomf per sortir del descens i el Figueres, per trencar la mala ratxa a casa

Els dos empordanesos de tercera arriben a la jornada 24 amb l’exigència de sumar els tres punts. Qui més els necessita és el Palamós, que visita el camp de la Pobla de Mafumet (12 h) i que va entrar en descens diumenge passat després d’encadenar la setena jornada sense guanyar. “És un camp complicat, però anem amb la intenció de guanyar perquè ens fa falta sobretot per reforçar-nos anímicament”, valora el tècnic Pitu Batlle, que en el seu quart partit a la banqueta del degà tindrà el difícil repte de buscar el seu primer triomf contra el filial tarragoní, que tampoc passa pel seu millor moment. “És el típic filial que vol jugar a futbol i ens crearà dificultats. Haurem de ser molt intensos i no cometre errors”, analitza Batlle, que no podrà comptar amb Sergio García, sancionat, i Lluc Banús, lesionat.

D’altra banda el Figueres rebrà la visita del Cerdanyola (12 h) i està en una zona més tranquil·la de la classificació que els palamosins, però també té urgències i és que només ha guanyat un dels últims deu partits a Vilatenim i necessita trencar ben aviat aquesta mala ratxa. Guanyar els vallesans voldria dir, a més, deixar el setzè a sis punts i allunyar-se dels possibles descensos compensats. “És un equip de la nostra guerra i que fa un futbol molt intens, de manera que serà un partit complicat i més perquè ens està costant a casa, però esperem capgirar la situació”, analitza Damià Abella, que no podrà comptar amb el lesionat Ot ni amb el sancionat Cunill.

El Cerdanyola és un equip intens, però esperem capgirar la situació que tenim a casa
Damià Abella
entrenador interí del figueres
La Pobla ens crearà dificultats. Per guanyar haurem de ser intensos i no cometre errors
Pitu Batlle
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)