Territorial

El Lloret no pot fer res contra un gran Manresa

1a catalana. Els d’Edu Urdiales van plantar cara, però els visitants van ser molt superiors i van acabar obtenint la victòria per la mínima

lloret 0 manresa 1

LLORET:Gurt, Puntí, Majó (Marc Sánchez, 70’), Nil Victoria (Bukary, 46’), Cunill, Chino, Aparicio, Cristian Aran (Velis, 80’), Ricky, Peque i Adrián Expósito (Poderoso, 86’).MANRESA:Luque, Alejandro, Solernou, Agus (Florent, 61’), Moha, Bernat, Sergi Soler, Adri Arenas (Biel, 63’), Javi López (Cuello, 86’), Marçal Lladó i Noah (Leo, 86’).GOLS:0-1 (67’) Biel.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:als locals Cristian Aran, Ricky i Aparicio; i al visitant Bernat.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

El Lloret va encadenar ahir la tercera derrota, la segona a casa, contra un Manresa que ha posat la directa i s’està consolidant en la segona posició. La superioritat en la classificació també es va reflectir sobre el terreny de joc, on els selvatans van donar la cara i van estar vius fins al final, però els del Bages van ser amos i senyors del partit i ho van confirmar amb la victòria encara que només fos per la mínima.

Si la fortuna s’hagués aliat amb els d’Edu Urdiales haurien pogut arribar al descans amb avantatge perquè Puntí va tenir una bona ocasió que va sortir fregant el pal just abans de la mitja part. Tot i això, el pes del partit i les millors ocasions van ser sempre del conjunt visitant, que no va tenir efectivitat en la primera part, però que va trobar el premi en el minut 67 després d’un contraatac que Biel va culminar a porteria buida després que Gurt, el millor del Lloret, evités el gol en una primera intervenció molt meritòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)