Reus

Qüestió de confiança

Reus. L’equip roig-i-negre vol demostrar que la fe mostrada en la plantilla no reforçant-la en un gener boig és el camí correcte. A Sòria l’espera un rival que també fa bandera de l’estabilitat

El mercat d’hivern a segona A ha registrat al voltant de vuitanta fitxatges. El Reus ha escapat d’aquesta bogeria i és un dels dos equips –l’altre és el Sevilla Atlético– que no ha reforçat la plantilla. El Reus basa el seu projecte en l’estabilitat i la tranquil·litat, en una plantilla amb futbolistes d’un perfil molt definit i en què els fitxatges a la desesperada no tenen cabuda. No amaguen que han estat atents per si el mercat els oferia algun golejador a bon preu, però no és una tipologia de futbolista que abundi, precisament. “Portar gent que no ens millori no té cap sentit”, diu el tècnic, Aritz López Garai, que considera que no haver fet cap incorporació ha de motivar l’equip: “El missatge per als jugadors és clar; es confia plenament en ells, els valorem i els volem.”

Al Reus li toca demostrar amb bons resultats que l’aposta per la confiança és la bona, i la primera oportunitat per fer-ho és un tot un repte: la visita al camp del setè, el Numància (18 h). L’equip vermell és un dels més regulars, sobretot a Los Pajaritos, on ha guanyat vuit del onze partits disputats. Ja fa anys que a Sòria fan bandera del sentit comú i la constància, la qual cosa els permet no patir per salvar-se i, de tant en tant, tenir l’oportunitat de pujar a primera. Un bon mirall, ben segur, per al Reus. Aquest curs, l’equip de Jagoba Arrasate es manté a la zona alta des del principi, tot i que els quatre partits sense guanyar que ara encadena l’han fet caure a la setena posició.

López Garai té clar que el fet que el Numància hagi disminuït el ritme de puntuació no el fa menys competitiu i espera que el Reus mantingui la línia dels dos últims partits, la victòria al camp del Nàstic i l’empat de l’última jornada contra l’Oviedo.

LA PRÈVIA

Potser el Numància ha abaixat el ritme de puntuació, però continua sent molt competitiu. Haurem de mostrar la nostra millor versió
Aritz López Garai
entrenador del reus
Hem de mantenir les bones sensacions i millorar en atac. Serà un partit difícil, però confiem en la fortalesa a casa i en el nostre joc
Jagoba Arrasate
entrenador del numància

Amb els dubtes d’Olmo i Juan Domínguez

Aritz López Garai manté les baixes dels lesionats Querol, Miramón i Ricardo Vaz i ha tingut durant la setmana Jesús Olmo, operat d’un dit aprofitant que el cap de setmana passat estava sancionat, i Juan Domínguez, amb els problemes estomacals que ja van fer que es perdés el duel contra l’Oviedo, entre cotons. En principi, no es compta que cap dels dos futbolistes juguin avui, sobretot tenint en compte que López Garai no voldrà forçar-los. Pablo Íñiguez, que va ocupar el lloc d’Olmo a l’eix de la defensa contra l’Oviedo, va oferir un bon rendiment, de manera que el més probable és que torni a ser titular al costat d’Atienza, que com Olmo es va perdre l’última jornada per sanció, substituït per Tito.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)