3a divisió FEF

futbol

3a divisió

Raíllo executa el Prat amb una diana a les acaballes

Domini local. L’Europa entra en posicions de promoció d’ascens gràcies a un meritori triomf a domicili en què l’equip de Joan Esteva es va defensar per mantenir possibilitats fins al final

PRAT 0 EUROPA 1

PRAT:Sergio; Joel Marín, Aitor Lario, Ricarte, Fede; Putxi, Javi Lara, Pau Senent (Pau Darbra, 60’); Ignacio (Poves, 69’), Jordi Cano (Toni Larrosa, 49’) i Carlos Cano.EUROPA:Arnau; Aimar, Àlex Cano, Alberto, Rubén; Josa, Varona, Xavi Pluvins; David Jiménez (Alejo, 91’), De la Torre (Prat, 80’) i Raíllo.GOL:0-1 (88’) Raíllo.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:als locals Fede, Javi Lara, Aitor Lario, Pau Darbra, i Carlos Cano, i el visitant Alberto.T.V.:als locals Putxi i Pedro Dólera (entrenador), amb vermella directa (93’).PÚBLIC:uns 400 espectadors al municipal Sagnier, al Prat de Llobregat.

La gran ratxa de l’Europa va quedar culminada amb una victòria molt meritòria al Sagnier. El conjunt escapulat va obtenir un triomf que el situa en zona de promoció d’ascens, empatant a punts amb el Prat. Els potablava van dur el pes del partit des de l’inici, però l’oportunisme de Raíllo dos minuts abans del final va tirar per terra tota la feina dels locals.

El duel va ser molt igualat en el primer temps, tot i que el domini va ser més aviat pratenc. Arnau va evitar el gol de Carlos Cano en el primer minut de partit. L’ocasió més clara per als escapulats va arribar dos minuts del descans, en una centrada de David Jiménez que Raíllo va enviar per sobre del travesser. El Prat va respondre amb un cop de cap d’Ignacio que també va sortir alt.

En la segona meitat, l’Europa va fer una pas enrere motivat per la voluntat ofensiva dels locals, que van començar a introduir homes d’atac. Carlos Cano i Toni Larrossa es van quedar molt a prop del gol, però les seves rematades no van acabar dins la porteria. I quan faltaven dos minuts per al final, l’Europa va executar el conjunt potablava amb una centrada rasa de David Jiménez i un control i un xut de Raíllo que, després de tocar els dos pals, va acabar dins la porteria. El local Putxi i el tècnic Pedro Dólera van acabar expulsats després de dues accions dins l’àrea de l’Europa que l’àrbitre no va castigar com a penal.

ELS VESTIDORS

La segona part era nostra. L’Europa no hi era i amb mitja ocasió ens han marcat el gol
Pedro Dólera
entrenador del prat
La victòria és justa. Contra un rival molt potent, hem estat sempre dins del partit
Joan Esteva
entrenador de l’europa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)