Reus

El Reus cau per la mínima al camp del Numància (1-0)

2a divisió A. L’equip roig-i-negre ha perdut per culpa d’un xut de Manu del Moral que ha rebotat en Àlex Carbonell (54’)

El Reus ha perdut al camp del Numància per culpa d’un gol afortunat de Manu del Moral, el xut del qual en el minut 54 ha rebotat en Àlex Carbonell, enganyant Edgar Badia.

La millor ocasió de la primera meitat ha estat un xut llunyà molt intencionat del visitant Gus Ledes, que ha obligat a l’estirada d’Aitor Fernández. Els locals, però, han tingut més domini del joc davant un Reus que no s’ha limitat a veure-les venir i ha buscat protagonisme.

En la segona meitat, més oberta, no ha trigat a arribar el gol decisiu, en una bona jugada entre Iñigo Pérez, Marc Mateu i Manu del Moral. El Reus ha intentat reaccionar amb canvis ofensius i ha tingut alguna bona ocasió, sobretot un xut ajustat de David Haro. El Numància, al contracop, també ha pogut marcar. Íñiguez ha rebutjat al pal un xut de Manu del Moral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)