3a divisió FEF

De nou puntuen a casa

3a divisió. El Figueres trenca la ratxa de tres derrotes consecutives a Vilatenim amb un empat aconseguit en un partit que mereixien guanyar

Figueres 1 Cerdanyola 1

FIGUERES:Aroca, Puig, Canal, Romero, Pep Chavarria, Ferrón, Maik Molist, Èric Torres, Ritxi (Joan Pons, 59’), Muntadas (Pimentel, 84’) i Aleix Feixas (Bonaventura, 66’).CERDANYOLA:Del Río, Plazuelo, Alberto, Dani Martí, Torres, Albert López, Juli, Rubén, Montoro (Pau López, 46’), Toledo (Coke, 77’) i Joel (Roger, 67’).GOLS:0-1 (7’) Albert López. 1-1 (13’) Canal.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:Ritxi, Ferrón i Èric del Figueres, i Plazuelo, Albert i Alberto.PÚBLIC:250 espectadors.

Després de tres derrotes consecutives, el Figueres va tornar a sumar a casa en empatar contra el Cerdanyola en un partit en què els alt-empordanesos van disposar de les ocasions més clares per marcar, però la falta d’encert els va impedir guanyar. El Cerdanyola va protagonitzar les primeres ocasions de perill amb dues arribades consecutives per banda esquerra que van acabar en córner. L’equip que entrena Toni Carrillo es va avançar en una acció d’Albert López, que va recuperar la pilota a l’àrea local i va batre Aroca (7’). El Figueres es va refer amb rapidesa del 0-1 i va empatar gràcies a un potent xut de Canal que va sorprendre Del Río (13’).

Bona imatge

Els alt-empordanesos van portar la iniciativa contra un Cerdanyola que es va defensar amb ordre i que va tenir en Albert López i Toledo els jugadors més incisius. Toledo va tenir una bona ocasió per marcar després de rebre entre línies, però el seu xut va topar amb Canal (38’). El Figueres va crear perill per les bandes gràcies a Pep Chavarria i a Carles Puig. D’una centrada per l’esquerra d’aquest va estar a punt d’arribar el 2-1, però la rematada de cap d’Aleix Feixas va sortir fregant el pal (43’). Xavi Ferrón també va estar molt actiu i va buscar el gol en tres ocasions (21’, 28’ i 37’), però sense sort. La segona meitat va començar amb una ocasió molt clara de Feixas, però Torres va poder refusar a córner (48’). Ferrón va tenir el gol a prop en dues oportunitats. En la primera, la pilota va sortir fora per molt poc (60’), i en la segona el seu xut fluix el va aturar Del Río (84’). El Cerdanyola va tenir més protagonisme amb la pilota des de l’entrada al camp de Coke (77’), però només va inquietar Aroca en una ocasió amb un xut creuat de Toledo que ningú va rematar (53’).

ELS VESTIDORS

L’equip va creixent de mica en mica. En els cinc partits que fa que dirigim l’equip estem competint
Damià Abella
Entrenador interí del Figueres
Per ocasions i proposta de joc crec que hauríem d’haver guanyat. N’hem tingut tres de molt clares i a ells els recordo poca cosa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)