Barça B

Barça B

Segona divisió A

Busquets s’haurà d’operar

Barça B. El migcampista es va lesionar en l’entrenament d’ahir i les proves efectuades van determinar que té un trencament de menisc. El termini de recuperació, entre un i quatre mesos

Oriol Busquets passarà pel quiròfan per recuperar-se del trencament de menisc que es va fer ahir al matí en un entrenament a la ciutat esportiva Joan Gamper. Les proves d’ahir a la tarda, segons va informar el club, van determinar que el futbolista de Sant Feliu de Guíxols s’haurà d’operar per rehabilitar-se d’aquesta lesió.

Fins que li facin una exploració més exhaustiva, el Barça no sabrà quin tipus d’operació es farà al jugador, i el termini de recuperació dependrà del tipus d’intervenció. L’extracció de la part trencada del menisc té un termini de recuperació més curt (quatre o sis setmanes), però no és recomanable en jugadors joves; en canvi, la sutura de la zona té un termini més llarg (uns quatre mesos). El Barça, especialment en jugadors joves, sempre ha optat per tractaments més conservadors que els rehabilitin completament, encara que això impliqui més temps de baixa a curt termini.

Oriol Busquets estava gaudint de molt de protagonisme en l’equip de Gerard López. El jugador acaba el contracte al juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)