Territorial

Un punt i seguit a Lloret

1a catalana. L’aturada de la lliga arriba en un bon moment per al conjunt d’Edu Urdiales. L’equip vol carregar piles després de tres derrotes seguides i d’acostar-se de nou a la zona baixa

La primera catalana s’atura aquest cap de setmana i per a alguns equips com el Lloret s’aprofitarà aquest punt i seguit en la competició per valorar els resultats de les últimes setmanes i afrontar un tram del calendari decisiu per assolir la permanència. Els lloretencs han encadenat tres derrotes que, combinades amb la reacció dels equips de la zona més baixa, deixen el conjunt d’Urdiales a quatre punts del descens: “La primera ensopegada a casa contra el Sant Joan Montcada (3-4) ens va deixar una mica tocats, però en les altres dues s’ha competit molt bé contra rivals de la part alta i hem estat a punt de sumar en els dos casos. La línia de treball és bona i si continuem així segur que els bons resultats tornaran a arribar”, explica Edu Urdiales, que té clar que les properes jornades marcaran el desenllaç de la temporada: “Entrem en un tram decisiu i les properes quatre o cinc jornades ens marcaran si podem estar tranquils a final de curs o si ens tocarà patir. L’aturada de la lliga ens ha d’anar bé per a això. Per carregar forces i preparar molt bé els enfrontaments que venen.”

Una baixa sensible

En el segon tram de la temporada, el Lloret no podrà disposar de Raúl Calvo, futbolista que s’ha vist obligat a penjar les botes a causa dels seus problemes d’esquena. Sobre aquesta situació, l’entrenador lloretenc és ben clar: “La seva marxa ens afectarà segur. Ho notarem al terreny de joc, perquè és un gran jugador, però sobretot pel que fa al vestidor. En Raúl era un referent per a tots nosaltres. Tenim gent per suplir-lo al camp, però la seva experiència costarà de substituir.”

Raúl Calvo va arribar al Lloret la temporada passada i des de llavors ha estat un dels homes més utilitzats per Edu Urdiales, amb qui també havia compartit vestidor com a jugador. Aquest curs, el veterà migcampista de 38 anys ha acumulat 760 minuts jugats, repartits en nou partits. De la segona jornada a la vuitena, Raúl Calvo va disputar tots els minuts i l’equip lloretenc només va perdre un partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)