3a divisió FEF

Ja passen de la trentena

3a divisió. El Palamós ha fet jugar ja 31 jugadors aquesta temporada, després dels debuts d’Àlex Campos i Raúl Álvarez diumenge passat a la Pobla. Només el Granollers (32) i el Gavà (37) el superen

El Palamós va començar la temporada amb l’objectiu d’arribar a 50 punts, però després d’una primera volta molt decebedora ara ja només té entre cella i cella aconseguir la permanència. De motius que expliquin la situació que viu l’equip, n’hi ha molts. Un dels més importants és que els baixempordanesos de moment no han aconseguit tenir un bloc sòlid, regular i consolidat. Un dels casos més sonats és el de Mario Cardete, que va arribar a principis de gener, va jugar dos partits –un de titular– i va anar-se’n quinze dies després.

La conseqüència de no prémer la tecla adequada ha estat que després de 24 jornades ja hi ha 31 jugadors que han vestit la samarreta del Palamós –Àlex Campos i Raúl Álvarez han estat els darrers a debutar, diumenge passat contra la Pobla de Mafumet (1-1)–. Aquesta xifra encara podria créixer, perquè hi ha dos jugadors de la plantilla amb la fitxa activa que encara no han debutat: Pascu i el porter Joel Samper. Ara mateix només el Granollers, amb 32, i el Gavà, amb 37 a causa dels greus problemes institucionals, han utilitzat més jugadors que els del Baix Empordà. En l’altre extrem, el Prat (19), el Santfeliuenc (20), l’Horta (21) i el Figueres (21) són els equips que menys futbolistes han fet jugar.

Ascó 22 jugadors
Castelldefels 26 jugadors
Cerdanyola 28 jugadors
Espanyol B 24 jugadors
Europa 23 jugadors
Figueres 21 jugadors
Gavà 37 jugadors
Granollers 32 jugadors
Horta 21 jugadors
L’Hospitalet 23 jugadors
Palamós 31 jugadors
Pobla de Mafumet 29 jugadors
Prat 19 jugadors
Reus B 25 jugadors
Sant Andreu 22 jugadors
Santboià 24 jugadors
Santfeliuenc 20 jugadors
Terrassa 22 jugadors
Vilafranca 24 jugadors
Vilassar 28 jugadors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)