Nàstic

futbol

Nàstic

Una peça decisiva

Nàstic. Uche, clau per a Nano Rivas els tres últims partits de la lliga passada, podria tornar demà a una convocatòria. El tècnic té clar que l’han de dosificar i espera que sigui important

Si algun jugador va ser important en els tres últims partits de lliga del Nàstic de la temporada passada, els que va dirigir Nano Rivas i que van segellar la permanència dels grana gràcies a les tres victòries, aquest va ser Ikechukwu Uche. El nigerià va ser titular en els tres partits –després d’haver jugat només dues estones en els divuit anteriors– i va marcar tres gols. Ara, coincidint amb el retorn de Nano Rivas a la banqueta grana, està en la recta final de la recuperació de l’última lesió –ha tingut diversos episodis de problemes físics aquesta temporada– i el tècnic grana va assegurar ahir que podria entrar en la convocatòria per al partit de demà a Albacete.

Rivas coneix bé el potencial d’Uche –“va ser molt important el curs passat, però també aquest [sis gols]”, diu el tècnic– i és conscient que cal dosificar-lo, reincident com és en les lesions: “Se li ha de controlar la càrrega de treball perquè arribi als partits en les millors condicions.” Rivas està convençut que Uche recuperarà les bones sensacions i tindrà minuts en un atac que ha augmentat la competència amb Álvaro Vázquez. Barreiro i Dongou són els altres puntes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)