1a femenina

L’Espanyol ja mira cap amunt

1a divisió femenina. Després de dos triomfs seguits, les blanc-i-blaves es marquen com a objectiu classificar-se per a la copa

Dues victòries ho canvien tot. No només la situació en la taula, sinó, sobretot, la perspectiva de les coses. El que semblava un equip en caiguda lliure, que encadenava nou partits sense guanyar, ara enfoca amb optimisme un nou objectiu: “Mirem cap a la copa; la tenim més a prop que el descens”, resumia el tècnic Joan Bacardit, animat per l’energia que va aportar el segon triomf consecutiu per 1-0.

“L’equip s’està retrobant amb l’inici de la temporada”, explicava Bacardit, fent referència a les quatre victòries en les set primeres jornades que van permetre a l’Espanyol arribar a situar-se tercer, just darrere dels dos grans. El conjunt blanc-i-blau no va aguantar un ritme al qual no estava destinat –la base de la plantilla és la mateixa que l’any passat va estar més de mitja lliga en zona de descens–, però la victòria de diumenge ha tornat a donar moral a l’equip.

Per al vestuari, el duel contra l’Sporting de Huelva era un punt d’inflexió, i amb els tres punts i la permanència gairebé encarrilada, ara mira amb optimisme el duel contra el Rayo, un altre rival directe a la zona mitjana de la taula: “Les jugadores han demostrat ambició i que en volen més”, va concloure el preparador blanc-i-blau. Acabar entre les vuit primeres, doncs, ja és un objectiu real per a l’Espanyol.

LA FRASE

Les jugadores han mostrat ambició i que en volen més. Ara mirem cap a la copa
Joan Bacardit
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)